Nameštaj i oprema

Rad u ostrvima: Organizacija i uređenje velikih kancelarijskih prostora

Na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Milanu, čuveni proizvođač nameštaja Vitra je predstavio svoje rešenje za organizaciju velikih kancelarijskih prostora.

Stolovi pod nazivom radna ostrva: „Workbays“, koja su dizajnirali Ronad i Edwan Bouroullec, mogu se organizovati na više načina u zavisnosti od potreba i oblika prostora.  Par jednostavnih osnovnih elemenata je potrebno da se organizuje radni deo ili prostor za sastanke. Prednost ovih modularnih elemenata jete mogućnost lake naknadne reorganizacije. Radna ostrva su idealna za individualni rad ali i za sastanke za dve do četiri osobe ili za veće kombinovane zone.

Radno ostrvo se izvedeno od tankih alminijumskih profila sa trakastom ispunom od presovane poliesterske vune koja svakom radnom ostrvu daje potrebnu intimu. Trakaste ispune imaju ulogu u smanjenju buke i pomoći da apsorbuje zvuke. Na taj način su stvoreni idealni prostori za rad, konferencijsku salu ali i za mirna mesta za pauze za kafu ili sale za sastanke.

Visina trakastog paravana radnog ostrva može biti 139 i 191 centimetra.

uredjnje-kancelarije

Radna ostrva su dostupna u sedam različitih boja koje se mogu koristiti za kreiranje širokog spektra radnih atmosfera, od umirujućih od podsticajnih.

Pogledajte neke od mogućih načina organizacije nameštaja u velikim  poslovnim prostorima.

uredjenje-kancelarija

vitra-uredjenje-kancelarija

radno ostrvo vitra

radni-stolovi

kancelarija-uredjenje-names

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *