Nameštaj i oprema

Ikeine ideje za uređenje radne sobe

Dobra organizacija i osvetljenje, udobna stolica i pametna rešenja za skladištenje najbitniji su elementi uređenja radnog kutka.

Švedski proizvođač nameštaja Ikea predstavio je  je osam predloga za organizaciju radne sobe unutar stana – bilo da je reč o posebnoj prostoriji ili malom radnom delu u dnevnoj sobi.

Uredite svoj prostor pomoću  par jednostavnih trikova. Dobro je da deo prostora za odlaganje bude zatvoren t.j. sa vratima kako bi radni prostor izgledao uredno. Dobro rešenje su fontovi nameštaja sa kliznim vratima koji omogućavaju lako otvaranje i jasan pregled. Savetuju se radni stolovi sa integrisanim delovima za vođenje kablova ali i ergonomske stolice.

Ipak najbitnije je svakom prostoru dati lični pečat. Za ovo mogu da vam posluže slike, fotografije i detalji za koje ste vezani.

radni-sto-ikea

radni-sto-ikea-1

Prostor ispod stepeništa može biti idealan prostor za smeštanje radnog prostora. Ikea predlaže dobro osvetljenje i efikasna rešenja za odlaganje stvari kao što su police okačene na zid koje koriste svaki centimetar prostora. Tada ćete imati više prostora za odlaganje datoteka, kutija ili za postavku omiljenih porodičnih fotografija.

radni-sto-ispod-stepenica-ikea

radni-sto-ispod-stepenica-ikea-1

radna-soba-ikea

Mali radni sto možete postaviti u gotovo svaki prostor i da ne deluje nametljivo. Na slici ispod pogledajte Ikein radni sto sa tankom metalnom kostrukcijom, staklenom radnom pločom i jednom otvorenom policom. Idealan za radni kutak u malom stanu, zar ne?

radni-sto-u-dnevnoj-sobi

radni-sto

ikea-kancelarija

radni-kutak

sto-za-sastanke-ikea

sto-za-sastanke-ikea-1

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *