Nameštaj i oprema

Maštoviti dečiji kreveti na sprat

Pored uštede u prostoru, kreveti na sprat mogu biti zanimljiv element uređenja dečije sobe.

Bela ili boja svetlog hrasta su najzahvalnije nijanse za dečiji nameštaj jer se lako se uklapaju u sve boje zidova i posteljine.

Sa detaljima u jarkim bojama soba će izgledati vedro i veselo. Takođe, neutralni tonovi nameštaja ostavljaju mogućnost lakog menjanja izgleda cele prostorije jednostavnom promenom detalja ili boja zidova.

Dimenzije kreveta za decu su najčešće 200 x 80 centimetara dok je visina kreveta na sprat do 165 centimetra.

Ukoliko na gornji krevet postavite konstrukciju sa platnom dobićete pravi mali raj za vaše klince.

Uz krevet na sprat postavite panjalicu ili tobogan i dobićete prostor za igru koji će deca obožavati.

Ukoliko u dečijoj sobi imate više komada nameštaja (ormar, krevet, natkasna, radni sto) preporučuje se da budu izvedeni od istog materijala i boje.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

8 komentara

 1. Aleksandra

  Postovani, na Vasem vebu videla sam decije krevete na sprat. Ljubazno Vas molim da mi izadjete u susret i date kontakt od firme koja ih proizvodi ili dobavljaca koji ih uvozi. Srdacan pozdrav, Aleksandra.

 2. Marijana

  Postovani,zamolila bih Vas da mi posaljete kontakt ili bar ime firme koja radi ove krevete na sprat,ili nekog njihovog dobavljaca koji ih uvozi.Unepred Vam se zahvaljujem,Marijana

 3. Sonja Brstina

  Silva Art, 021/639-1-222, 064/659-31-29. Odabrani model i zahtev za ponudu mežete poslati na mail: [email protected] ; [email protected]

 4. Asja Radonjic

  Postovana,

  Na fotografijama koje prate Vas tekst, videla sam da je moguce na postojece krevete na sprat postaviti konstrukcije sa platnom. Da li biste mogli da mi posaljete kontakt ili informacije o tome gde bih mogla da pronadjem ovakve konstrukcije?

  Unapred hvala na odgovoru.
  Srdacan pozdrav,
  Asja

 5. Emina Milentijevic

  Na vasim fotografijama sam videla konstrukciju sa platnom za decije krevete na sprat . Da li bih mogla dobiti neki kontakt telefon ili informaciju gde bih mogla da pronadjem?

 6. Tamara

  Postovana, zanima me da li se mogu poruciti neki od ovih sjajnih kreveta I kako to funkcionise? Interesuje me jedan krevet na sprat sa prostorm ispod za igru ispod ili slicno…
  Unapred zahvalna
  Tamara

 7. Sandra

  htela bih da pitam dal bi mogla i kako da namestim krevete na sprat od 2kauča može da se skida ležeći deo

 8. Zoran

  Postovani, na Vasem vebu video sam decije krevete na sprat. Ljubazno Vas molim da mi date kontakt od firme koja ih proizvodi ili dobavljaca koji ih uvozi. Srdacan pozdrav

Ostavite odgovor

Obavezna polja *