Nameštaj i oprema

Ideje za male radne stolove

Kako urediti radni kutak u malim prostorima? Rešenje su mali radni ili sekretar stolovi.

Nameštaj malih dimenzija zna da bude vrlo zanimljiv ali i praktičan. Pogledajte interesantna rešenja firme  Car Mobel koje je moguće smestiti u vrlo male prostore.

Za početak pogledajte tirkizni stolić okačen o zid koji je odlično rešenje za male radne prostore. Lakim sklapanjem, laptop i pisaći pribor nestaje iza vrata. Dubina zatvorenog stola je 25 centimetara, visine 55 i dužine 67 centimetara.

radni-sto-mali

Kada je zatvoren, sekretar sto se ne razlikuje od klasične natkasne a ipak nudi obilje prostora za odlaganje i prostor za smeštanje laptop računara kao što se to vidi na primeru ispod. Male ladice i pretinci omogućavaju skladištenje kancelarijskog pribora. Sto je obojen u belo i njegove dimenzije su 105 x 48 x 100 centimetara.

radni-sto-beli

Stol sa pet praktičnih ladica sa slike dole oblikom podseća na one iz starih poslovnih zgrada. Bojen ili s prirodnom teksturom drveta, uklopiće se u svaki enterijer bilo da je reč o modernom ili klasičnom stilu uređenja. Sto je visine 78 centimetara dok je dimenzija gornje ploče 130 x 65 cm.

radni-sto-mali-deciji

I na kraju, moderni kancelarijski sto od hrastovine sa delimično obojenim nogicama i radnom stolicom u jarkoj boji idealno će odgovarati modernom enterijeru. Dimenzije stola su 60 x 160 cm i visine 75 centimetara. U manjim enterijerima radni sto dimenzija 83 x 45 x 89 cm se može smestiti uz zid kao na slici ispod.

radni-stol

Pogledajte još neke od malih radnih stolova sa brojnim ladicama koji izgledaju prosto neodoljivo.

drveni-sto

radni-sto-mali-5

radni-sto

 

(car-moebel.de)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *