Nameštaj i oprema

Najlepši komadi nameštaja za dečiju sobu

Uređenje dečije sobe je uvek izazov. Kako bi vam olakšali osmišljavanje, pogledajte neke od neodoljivih komada nameštaja koje će deca sigurno obožavati.

Stolica za ljuljanje sa naslonom u roza boji, sa srcem i ladicom ispod dela za sedenje je idealan komad nameštaja za devojčicu. Dimenzije stolice su 33 x 52, a njena ukupna visina je 44 centimetra.

Za mlađe klince predlažemo komad nameštaja koji može ujedno biti stolica i sto, u zavisnosti kako se rotira i pozicionira. Ovaj multifunkcionalan komad je dimenzija 38 x 34 x 34 cm a visina niskog sedalnog dela 14 cm višeg sedala 27 a stola 34 centimetra.

decija-soba-2

Savršen dečiji radni sto ima ladice, šipku za stopala i dodatnu radnu ploču koja može da se razvije za slikanje velikih slika ili posetu druge djece.

Lepo i prektično rešenje za uređenje zdova dečije sobe je tabla u obliku životinja, mede na primer.

decija-soba-1

Uvek zanimljiva rešenja ima multifunkcionalan nameštaj. U ovom slučaju je reč o kućici koja je ujedno radni sto i ormar. Kada se otvore vrata i krov se preklopi preko njih dobija se prosotr za rad za decu. U donjem delu je prostor za skladištenje puno igračaka i knjiga. Nakon završetka učenja krov se prekolopi i pojavljuje se ponovo kućica čiji krov se koristi kao tabla za pisanje. Dimenzije osnove kućice su 48 x 66 dok je njena visina 75 centimetara.

decija-soba-3

Retro model radne klupice potseća na dane škole. Klupica je predviđena za dva deteta a radna površina stola je blago nakošena. Ispod je prosotr za odlaganje knjiga.  Dimenzije klupice sa stolom su 70 x 102, visine 82 centimetra.

decija-soba-4

Paravan u obliku kućica deluje kao scena mini lutkarskog pozorišta ili kao dekorativni element od drveta. Visina paravana je 140 centimetara dok je dužina tri kućice ukupno 150 cm.

Sastavite dečiji ormar po meri. Kutija dimenzija 40x40x40 može biti ladica, sa vratima ili bez vrata, sa krovom kao u kulama ili kućicom. Spojite module koji vama odgovaraju u celinu i dobićete dečiji ormar po vašoj meri.

decija-soba-5

Predstavljamo vam još neke neodoljive komade Car Mobel nameštaja za decu.

decija-soba-odlaganje

decija-stolicica

deciji-ormar-zanimljiv

(car-moebel.de)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *