Nameštaj i oprema

Uređenje dnevne sobe: police u trendu

Trend uređenja dnevne sobe je i dalje nameštaj u kombinaciji jednobojnih materijala i furnira. Upravo ovaj trend prati i Novamobili.

Kombinacija dve boje na policama je nepogrešivo rešenje. Tako bele konzolne police sa zelenim otvorenim policama i pored vrlo jednostavne geometrije deluju veoma interesantno. Model Nest se sastoji iz dva dela: donje police na koju se postavlja televizor i čija dubina iznosi 51 centimetar i gornjih polica čija dubina je nešto manja i iznosi 37 cm. Veličina otvorenih polica je 32 x 32 cm i 32 x 60 centimetara.

POLICE-ZA-TV-NOVAMOBILI

Donji deo modela na slici ispod nije konzolno okačena na zid nego leži na podu. Televizor u ovom slučaju je neophodno postaviti na zid uz pomoć nosača. Zanimljiv je jak kontrast boja na gornjem delu police koji naglašava različitost visećih elemenata: potpuno otvoreni izložbeni prostor i zatvorene police velikih dimenzija.

dnevna-soba-polica

Na slikama ispod su modeli izvedeni u kombinaciji bojeni MDF i furnir.

1-konzolna-polica 1-konzolna-zuta-polica

dnevna-soba

dnevna-soba-01

dnevna-soba-02

policA-DNEVNA-SOBA

POLICA-ZA-TV

  1-polica-ya-tv 1-polica

police-dnevna-soba

police-za-dnevnu-sobu

(foto: Novamobili)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Nameštaj za dnevnu sobu koji možete napraviti po meri | Gradnja

    […] se za uređenje vašeg dnevnog boravka i pogledajte koje su to police u trendu a saznajte i kako da organizujete biblioteku u svom […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *