Osnovna ponuda se bazira na trpezarijskim stolovima, komodama, policama, klub stolovima i slično; Foto: Wood’n’Steel
Nameštaj i oprema, Promo

Wood’n’Steel: Kvalitetan nameštaj po meri od punog drveta i metala

Ako tražite partnera za realizaciju smelih dizajnerskih projekata kako privatnih tako i ugostiteljskih enterijera, onda je ovo pravi kontakt za vas.

Da biste opremili jedan enterijer, potreban vam je prvo arhitekta, odnosno dizajner enterijera. Međutim, da bi ta ideja prešla sa crteža u nešto opipljivo, neophodan vam je kvalitetan proizvođač nameštaja koji će znati da precizno i tačno realizuje sve ideje arhitekte. Naš sagovornik je prava adresa za tako nešto.

Nemanja Divić ima 29 godina i živi u Novom Sadu, gde je 2015. godine osnovao firmu Wood’n’Steel sa, kako kaže, ciljem ispoljavanja kreativnosti i pravljenja jedinstvenog nameštaja po meri od prirodnih materijala.

U svom poslovanju, on i njegov tim ne fokusiraju se previše na ono što radi konkurencija, pripisujući upravo takvom načinu razmišljanja dosadašnji napredak firme.

“Puštamo da o takvim stvarima pričaju naši kupci, ali ako bih morao da izdvojim jednu stvar po kojoj se razlikujemo od drugih, to bi onda bila naša jedinstvena energija koju nesebično ulažemo u svaki napravljen proizvod”, ističe za naš portal Divić.

Jedna stvar po kojoj se razlikujemo od drugih jeste jedinstvena energija koju nesebično ulažu u svaki napravljen proizvod.

Nemanja Divić, osnivač i prvi čovek firme Wood’n’Steel; Foto: Wood’n’Steel

Nameštaj od hrasta i parenog oraha

Budući da se Wood’n’steel bavi proizvodnjom, to znači da kod njih možete poručiti sve što je od drveta ili metala – po vašem projektu ili nacrtu.

“Naša osnovna ponuda se bazira na trpezarijskim stolovima, komodama, policama, klub stolovima i sličnim gotovim komadima nameštaja, a ostale komade radimo isključivo po zahtevu”, navodi Divić za Gradnja.rs.

U ovoj novosadskoj firmi za izradu nameštaja koriste hrast i pareni orah, jer smatraju da su ta dva drveta najbolja najzahvalnija za obradu, kao da izgledaju najlepše u enterijeru.

“Pratimo trendove u procesu proizvodnje, ali nam je kod izgleda uvek bila draža klasika”, ističe naš sagovornik, dodajući da najviše vole da rade sa hrastom, jer on, kako kaže, dozvoljava da se „igrate“ sa uklapanjem godova, strukturom, oblikovanjem i svim zahtevima koji se traže.

Pate trendove u procesu proizvodnje, ali im je kod izgleda uvek bila draža klasika; Foto: Wood’n’Steel

Kod Wood’n’Steel možete poručiti sve što je od drveta ili metala – po vašem projektu ili nacrtu.

Wood’n’Steel pravi nameštaj od punog drveta i metala

Sinergija s arhitektonskom strukom

Wood’n’steel sarađuje već godinama sa arhitektama, a uglavnom su to timovi koji su s njima od početka.

“Dopunjujemo se tako što izlazimo u susret da odradimo posao pre roka, montiramo na terenu – nekad i više puta kada se susretnemo sa nekim problemom – pokušavamo da rešimo sve što je do nas, čak i da saniramo sve nedostatke nastale tokom procesa opremanja enterijera od strane drugih majstora, jer su to zahtevni procesi gde učestvuje mnogo različitih ljudi gde dolazi do mogućih oštećenja”, ističe Divić.

Firma Wood’n’Steel osnovana je 2015. godine; Foto: Wood’n’Steel

Reč problem ne doživljavaju tako strašno jer smatraju da je to sastavni deo svakog montažnog procesa.

Kada su u pitanju najveći izazovi u opremanju ugostiteljskih objekata, naš sagovornik kaže da su to postizanje izrade proizvoda u zadatom roku i montaža istog na terenu u težim uslovima, kada nije sve kao na „renderu“, kada su krivi zidovi, hladno i otežano vreme po planinama, čak i radovi na lokacijama gde još struja nije puštena u rad.

Ipak, kako napominje Divić, reč problem ne doživljavaju tako strašno jer smatraju da je to sastavni deo svakog montažnog procesa, te da je potrebno samo iskustvo kako bi se to rešilo.

“Imali smo nedavno situacija da je na terenu morao da se ‘izmisli’ prostor za unos jednog od najvećih stolova napravljenih na našim prostorima, kada smo morali srušiti jedan zid da bi uneli sto dužine 4 metra, ili kada smo jednom timu arhitekata zbog kašnjenja radova ostali u noćnoj smeni kako bi napravili poveći broj kvadrata za dekorativni zid od hrasta koji je poručen u tom istom danu. Zahtevi su razni, zato se trudimo da svima izađemo u susret i uradimo šve sto je do nas”, napominje osnivač Wood’n’Steela.

Za izradu nameštaja koriste se hrast i pareni orah; Foto: Wood’n’Steel

Morali smo da srušimo zid da bismo uneli sto dužine 4 metra – jedan od najvećih stolova napravljenih na našim prostorima.

Proizvodnja nameštaja od punog drveta; Foto: Wood’n’Steel

Ponosni na svoj celokupan rad

A iako su do sada uradili velik broj projekata, u ovoj firmi kažu da ne žele nijedan da izdvoje iznad ostalih.

“Može se reći da smo ponosni na sav naš rad i na sve naše proizvode koji su izašli iz proizvodnje i trudićemo se da tako i ostane”, kaže Divić.

Kada govorimo o bliskoj budućnosti, Wood’n’Steel ove godine očekuju dva veća najavljena projekta, a u pitanju je opremanje dva restorana u inostranstvu – jednog u Austriji i jednog u Sloveniji.

“Detalje nećemo otkrivati, ostavićemo vas da uživate u slikama koje ćemo, po obavljenom projektu, objaviti”, ističe na kraju naš sagovornik.

Salon Wood’n’Steel u Novom Sadu; Foto: Wood’n’Steel

Moderan salon u Novom Sadu

Ukoliko želite da opremite svoj stan ili ugostiteljski objekat, novosadska kompanija je pravi partner za vas. Moderan salon Wood’n’Steel možete posetiti u Bulevar Patrijarha Pavla 32 u Novom Sadu.

Više informacija o uslugama ove kompanije možete saznati i na sajtu Wood’n’Steel, gde možete pogledati i katalog proizvoda, kao i na telefon 064/137-0990.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *