Nameštaj i oprema

Kupatilski nameštaj – saveti i ideje

Kupatilski nameštaj pored lepog izgleda mora da bude izveden od materijala visokog kvaliteta.

Lakirano drvo i bojeni MDF su dobra rešenja jer imaju povećanu otpornost na vlagu. Izbegavajte kupatilski nameštaj napravljen od iverice jer je njegova porozna struktura osetljivija na vlagu te posle nekog vremena može doći do bubrenja i oštećenja gornjih slojeva materijala.

Italijanski proizovđač Arcom proizvodi nameštaj za kupatilo modernog dizajna i od dobrog materijala. Njihovi zanimljivi oblici će vas zasigurno inspirisati da dođete do pravog rešenja za vaše kupatilo.

Kupatilski nameštaj proizvođača Arcom, model Pollock 30

Konzolni nameštaj Pollock 30, širine 192 i visine 51 cm, je izveden od lakiranog belog drveta sa mat crnim frontovima. Ogledalo sastavljeno iz tri dela može biti zanimljiv element uređenja kupatila.

 

Kupatilski nameštaj Arcog, Pollock 26
Kupatilski nameštaj proizvođača Arcom, model Pollock 28

Umivaonik može biti izliven u keramičkoj ploči debljine 10 centimetara ispod koje se postavi konzolna natkasna dužine 210 i dubine 51 cm. Uz ogledalo, na zid kupatila, montirajte zatvorene i otvorene ormariće.

 

Kupatilski nameštaj proizvođača Arcom, model Goya 28

Za manje kupatilo se odlučite za ugadni umivaonik ispod kojeg se nalazi zatvoreni prostor za odlaganje. Pored umivaonika postavite usku vertikalnu policu za slaganje peškira i kozmetike čija je dubina svega 25 cm.

 

Kupatilski nameštaj proizvođača Arcom, model Zero4 04

Ugrađeni umivaonik se pojavljuje i u seriji iz 2012 godine, Zero4. Dužina ormarića je 145 cm dok je dubina 51 cm.

 

Arcom, Rush 16

Dizajneri često kombinuju ogledalo ovalnog oblika sa umivaonikom u ovoj formi. Otvorene police modela Rush izvedene su u kombinaciji tri boje: crna, bela i krem.

 

Kupatilski nameštaj Escape 22

Jedan od najzanimljivijih modela kupatilskog nameštaja jeste Escape 22. Zamiljiv kolorit konzolne police i komode kao i forma ogledala u obliku oblaka ga čine upečatljivim komadom nameštaja.

 

Kupatilski nameštaj Tamble 02

Kombinacija jednobojnih frontova nameštaja i drvene ploče deluje zanimljivo čak i kada je rač i jednostavnom kvadratnom obliku komode. Umivaonik je nadgradni na ploči dužine 140 i širine 50 centimetara.

Generalni zastupnik kupatilskog nameštaja Arcom za Srbiju je EuroDOM.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *