Izvođenje

Tuš u ravni poda sa zidnim odlivom

Trend u uređenju kupatila jeste tuš u ravni poda obložen pločicama. Kako bi osigurali dobar i siguran odvod vode kod ovih tuševa Geberit je tržištu ponudio element za tuševe sa zidnim odvodom koji je predstavljen sajmu građevinarstva 2013. u Beogradu.

Kod Geberit instalacionih elemenata za tuševe u ravni poda odvod za vodu se premešta sa poda u zidnu konstrukciju. Na taj način dobije se elegantno rešenje za tuševe u ravni poda i obezbeđuju jednostavna i bezbedna montaža.

Prednosti ovog sistema su manja debljina poda jer je ne opterećuju odvodne cevi. Takođe je moguće postaviti podno grejanje ispod tuša bez ometanja jer se cela instalacija nalazi na jednom instalacionom nivou u prezidnoj konstrukciji. Ova instalacija može da se ugradi u skoro sve standardne zidove.

geberit-tus-odvod

Zidni poklopac odvoda je dostupan u četiri različite završne obrade: sjajni hrom, nerđajući čelik brušen, snežno bela i u vidu instalacionog elementa sa pločicama. Poklopac može da se skine rukom. Iza njega se nalazi hvatač za dlake, koji se lako uklanja kada treba da se očisti. Više informacija o ovom sistemu pogledajte na stranicama Geberit.

geberit-tus-odvod-u-zidu

Prikazane fotografije odvodnog elementa za tuševe u ravni poda napravljene su na štandu Geberita na sajmu građevinarstva 2013. u Beogradu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *