Nameštaj i oprema

Neprolazni trend: Krem pločice

Boja koja je uvek u trendu, koja odgovara stambenim i poslovnim prostorima ali i  modernim i klasičnim enterijerima, jeste krem. 

Italijanski proizvođač keramike, Cerim, vam predlaže neke od zanimljivih tekstura u ovoj nijansi. Izgled mermera, kamena ili poliranog travertina deluju vrlo toplo i ušuškano a isto vreme čisto i jednostavno.

Pločica Saint Pierre u dimenzijama 60 x 60 cm i 30 x 60 centimetara je pogodna za frekventne prostore. Lokala na slici ispod je popločan sa upravo ovom serijom.

eurodom-bez-plocice

Pločice sa teksturim kamena, Bright stone, se predlažu za popločavanje terasa. Proizvode se u dimenzijama 20 x 50 centimetara.

krem plocice za dvoriste

plocice za dvoriste


Crema Marfil su pločice sa teksturom mermera koje bogato i luksuzno deluju u svakom prostoru. Proizvode se u različitim dimenzijama: 32 x 96; 48 x 48; 50 x 50 centimetara.

krem kupatilo

Ukoliko želite teksturu koja podseća na prirodan kamen, serija Emperador proizvođača Cerim je pravo rešenje. Mogu se koristiti za oblaganje kupatila ali i za popločavanje dnevne sobe. Pogledajte kako to izgleda.

krem tus kabina mozaik

plocice za dnevnu sobu 2

plocice za dnevnu sobu

Mozaik pločice dimenzija 10 x 10 centimetara upečatljivo deluju kao detalj oblaganja oko umivaonika. Serija Fresno proizvođača Cerim daće starinski izgled vašem kupatilu.

mozaik krem

Polčice koje imitiraju teksturu mermera travertina je keramika Travertino Oniciato. Proizvode se u dimenzijama 60 x 60 centimetara i imaju uglačanu sjajnu površinu.

sjajne krem plocice

sjajne krem plocice pod

Pločice proizvođača Cerim možete pronaći u salonima EuroDOM u Beogradu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *