Kuće slavnih

Kuća na Vračaru Ivana Todorovića

U predratnoj kući na Vračaru modni kreator Igor Todorović stvorio je porodičnu oazu koju je uredio sa suprugom Gordanom Marić. Redakcija magazina Hello ima je priliku da ih poseti.

Svaki komad nameštaja i detalj koji krasi njihov pomalo eklektični dom birali su sa puno ljubavi i strpljenja. Igor ima mnogo prijatelja kojima je uređenje enterijera profesija, a njihova pomoć se svela samo na savete jer je, kako kaže, previše sebičan da bi dozvolio da neko drugi uređuje njegov životni prostor.

U kući postoji miks različitih stilova i sve je vrlo eklektično. Inače, oni vole minimalistički sređene prostore, ali ne bi u takvom ambijentu i živeli jer on podrazumeva potpunu svedenost, što isključuje komfor, koji im je veoma bitan. Sklonost ka udobnosti umnogome je uticala i na stil u kući. Što se tiče slika, supruga Gordna voli živopisni kolorit, “radosne” slike, a on preferira pomalo “dramatična” dela. Tako su se i podelili, ali su ih na kraju dobro uklopili na zidovima.

Igor-Todorovic-Dom-foto-Ja-copy-01 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-19 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-14_1 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-14 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-11 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-9 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-8 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-7 Igor-Todorovic-Dom-foto-Janko-Petkovic-3.jpg

 

(Tekst i foto: Hello)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *