Tom Brejdi „voli da gradi kuće“ i možda napravi zaokret u karijeri; Foto: Flickr/Jeffrey Beall
Kuće slavnih

Još jedna slavna ličnost želi da se oproba u ulozi arhitekte. Ovog puta imamo sportistu!

Slavni američki sportista Tom Brejdi želi nakon penzionisanja u američkom fudbalu, da svoj radni vek provede kao arhitekta.

U poznatoj radio emisiji “The Greg Hill Show” na stanici WEEI, Tom Brejdi izjavio je da bi, kada se povuče iz ragbija, mogao sebe da vidi kao arhitektu jer kako kaže „voli da gradi kuće“. O ovome govori i nekoliko projekata na kojima je radio zajedno sa svojom suprugom, modelom Žizel Bundšen.

Tom Brejdi je zajedno sa svojom suprugom Žizel Bundšen, dizajnirao nekoliko kuća uključujući i onu za Dr.Drea.

Ovaj bračni par je zajedno izgradio nekoliko kuća, uključujući i svoj dom u Bruklinu, površine 1.300 kvadratnih metara, koji je prošle nedelje izašao na tržište sa cenom od 40 miliona dolara, piše Archpaper.

Prodaja kuće, čiji je prvi komšija vlasnik kluba New England Patriots, pokrenula je čak i spekulacije da će Brejdi napustiti tim nakon završene sezone. Međutim, Brejdi je poručio navijačima da ne obraćaju mnogo pažnju na ove glasine.

Udruživanje s kraljem meganekretnina

Brejdi i Žizel su takođe dizajnirali i letnju kuću površine 1.670 kvadratnih metara u naselju Brentvud u Los Anđelesu. Na projektu ove kuće, koju su prodali poznatom producentu i muzičaru Dr. Dreu, bračni par je sarađivao sa arhitektom Ričardom Landijem kojeg u Americi zovu kraljem meganekretnina jer zajedno sa čuvenom dizajnerkom enterijera Džoan Benke, gradi i oprema kuće vredne nekoliko desetina miliona dolara

Kada ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *