Kuhinja CONTINO 12; Foto: LEICHT
Promo

Brendirane kuhinje nemačkog proizvođača LEICHT od sada i u Srbiji

Za sve arhitekte i dizajnere enterijera prodavac nudi impozantan bonus od svake ugovorene prodaje kuhinje koje možete pogledati u salonu na Novom Beogradu.

Fabrika LEICHT osnovana je pre više od 90 godina u Nemačkoj, da bi danas njen godišnji izvoz premašivao 180 miliona evra, uz predstavništva u 55 zemalja širom sveta. Njihova kompletna proizvodnja zasnovana je na principima isključivo ekoloških sirovina, uz kombinaciju inovativnosti sa modernom arhitekturom i visokim kvalitetom.

Kompanija LEICHT je dugi niz godina dobitnik najprestižnijih međunarodnih nagrada u globalnom dizajnu za najsavremenije rezultate u oblasti enterijera, a kupci iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine sada imaju priliku da naruče brendirane LEICHT kuhinje i na regionalnom nivou, direktno od Leicht Balkan – generalnog zastupnika sa sedištem u Beogradu.

Kuhinja BAHIA; Foto: LEICHT

Bonusi i popusti za arhitekte i dizajnere enterijera

Fabrika LEICHT predstavlja na svetskom tržištu svoj luksuzni asortiman kuhinja, garderobera, polica i zidnih panela u osam cenovnih kategorija – od standardnih do ekskluzivnih, proizvedenih od betona, stakla, aluminijuma, keramike, prirodnog kamena i drveta, kao i od posebno prefinjenih ručno proizvedenih materijala, što vlasnicima pruža jedinstvenu individualnost.

Za sve arhitekte i dizajnere enterijera prodavac Leicht Balkan nudi impozantan bonus od svake ugovorene prodaje kuhinje, zatim obavlja godišnje edukativne posete fabrici u Nemačkoj, gde se možete upoznati sa više od dvadeset najaktuelnijih modela kuhinja, koji se proizvode u modernom proizvodnom pogonu opremljenim najsavremenijom robotskom tehnologijom. Fabrika nudi i dodatne individualne popuste na projektna rešenja kod opremanja apartmanskih, rezidencijalnih i drugih ugovorenih objekata.

Kuhinja VERVE – TOPOS; Foto: LEICHT

Premijum modeli u izložbenom salonu u Beogradu

U svom izložbenom salonu na Novom Beogradu, u okviru biznis parka Airport City, Leicht Balkan predstavlja domaćim kupcima dve premijum kuhinje: modernu kuhinju Kera-Bosa od punog drveta u lineranoj osnovi sa ostrvom od luksuzne keramike, i sa prefinjenom ultra-tankom radnom keramičkom pločom od samo 6 mm debljine, kao i savremenu kuhinju Largo, od MDF materijala sa završnom obradom u laku visokog sjaja i radnom pločom od kaljenog stakla debljine 1 cm, farbanu u boju fronte.

Cene kuhinja se kreću od 10.000 evra pa naviše, u zavisnosti od izabrane materijalizacije i složenosti projekta, a više detalja možete pogledati na njihovoj Instagram platformi.

Kuhinja BOSSA – BETON; Foto: LEICHT

Stručnjaci kompanije iz oblasti savremenog enterijera pomoći će vam da na jednom mestu napravite sopstvenu unikatnu kuhinju.

Kuhinje možete opremiti uređajima vodećih svetskih brendova Gaggenau, Miele, Liebherr i Amica, a stručnjaci iz oblasti, a stručnjaci kompanije iz oblasti savremenog enterijera pomoći će vam da na jednom mestu napravite sopstvenu unikatnu kuhinju, da zajedno izaberete i naručite ekskluzivne kućne aparate i druge pomoćne uređaje za kuhinju, sve do posuđa i pribora za jelo.

„Sve ostalo prepustite nama, da organizujemo isporuku i montažu kuhinje zajedno sa izabranim aparatima. Kreirajmo lepotu zajedno! Posetite nas da vaše želje realizujemo u stvarnost“ – poručuju kupcima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Herecegovine iz regionalnog zastupništva nemačke kompanije LEICHT.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *