Nameštaj i oprema

Leptir sto za male trpezarije

Leptir sto je vrlo praktičan komad nameštaja za male stanove. Ovaj naziv dobio je zbog dva kraka (krila) koja se podižu i spuštaju po potrebi.

U malim prostorima najbitnije je imati multifunkcionalan nameštaj a ovaj sto upravo jeste takav –  osim osnovne namene on se može iskoristiti i za skladištenje.

Sto danskog proizvođača nameštaja Skovby u centralnom delu ima ugrađen žičani element na izvlačenje u kojem se mogu skladištiti začini, čaše ili čak stolnjaci.

sto-na-raskklapanje

Dimenzije ovog stola su 80×109  dok je dužina potpuno raširenog stola čak 178 centimetra.

sto-na-sklapanje

leptir-sto

sto-leptir

Pogledajte načine kako urediti malu trpezariju.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

4 komentara

 1. Slavko Malinic

  da li postoji mogucnost kupovine ovog leptir stola kod nas u Srbiji.Hvala unapred na odgovoru…

  1. Nenad Padjen

   postoji mogucnost izrade, ali cena ne bi bila ispod 250 -300 eur sto je za nase trziste veliko pitanje koliko ima smisla proizvoditi sto ovog tipa po toj ceni a da pri tom neko ko proizvodi ovaj sto nema brend. Ljudi kod nas kupuju skupe stvari ali uglavnom brendirane. Cnc obrada, specijalne sarke- sistem koji bi omogucio da podizna ploca ide ispod fiksne ploce a ne u liniji sa fiksnom plocom. U svakom slucaju vidim da je ova poruka bila pre 5 godina. Ali ako još uvek ima interesovanja mozete me kontaktirati.
   Pozdrav !

 2. Sonja Brstina

  @ Slavko Malinic: Ovaj sto je bio izložen na prošlogodišnjem sajmu namestaja u Stokholmu. Nažalost, predstavništvo ove kompanije jos ne postoji u Srbiji.

 3. ŽARKOVIĆ RADIŠA

  Ozbijno sam zainteresovan za kupovinu ovog ili sličnog stola ali je problem što širina stola ne može biti veća od 65 cm.Ako postoji mogućnost kupovine takvog stola molim Vas da mi dostavite cenu mesto i rok isporuke.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *