Nameštaj i oprema

Najlepši klub stolovi za dnevnu sobu

Među mnogobrojnim klub stolovima raznih oblika, boja, materijala i dimeznija, izabrali smo najbolje primere koji se danas nude na tržištu.

Jednostavne forme bez suvišnih detalja, drveni ili u kombinaciji sa staklom, će najbolje da se uklope u svaki enterijer.

Visina stolova je različita. Niski stolovi od 15 centimetara su bili vrlo popularni predhodnih godina. Ipak, danas se u modu vraćaju mnogo praktičniji stolovi čija visina se kreće od  30 do 45 cm.

Dimenziju stola diktira veličina vaše dnevne sobe. U veoma prostranim prostorima uglavno se postavljaju stolovi dimanzija preko jednog metra. Ipak, najčešći su oni dužine od 60 do 100 centimetara.

Boju stola ukombinujete sa bojom police ili nekog drugog komada nameštaja koji se nalazi u prostoriji.

Da bi se lakše odlučili kako će da izgleda vaš dnevni kutak, pogledajte primere koji smo mi izabrali za najlepše klub stolove.

Zanimljivi su klub stolovi nepravilnih oblika koji se koriste i kao polica za knjige. Jedan ovakav primer je drveni sto na slici ispod.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

4 komentara

 1. Ljubisa Stojanovic

  Postovana Sonja,

  Trazeci klub sto za dnevnu sobu naleteo sam na ovaj clanak i u njemu slike istih. Posto nisam nasao u nasim radnjama slicne stolove mozete li me uputiti na neke radnje. Konkretno mislim na prva tri stola odozgo.

  Hvala…

  Pozdrav,
  Ljubisa Stojanovic

 2. Sonja Brstina

  @Ljubiša: Predlažemo da modele sa prve tri slike potražite u salonima Enviro.

 3. Ljubisa Stojanovic

  Hvala!

 4. Semir Bisevac

  Postovanje
  Da li biste mi mogli pomoci i uputiti gde bih mogao naci stakleni sto redosledom odozgo 7-mi,
  Hvala vam…

Оставите одговор

Obavezna polja *