Nameštaj i oprema

Nameštaj za hodnike: Kako najpametnije iskoristiti prostor

Hodnici i predsoblja su uglavnom mali prostori u koje je vrlo teško smestiti nameštaj koji će biti funkcionalan ali i dekorativan.

Kako bi dokazali da je to ipak moguće, pokazujemo vam neke od zanimljivih modela nemačkog proizvođača Sudbrock. Nameštaj ispunjava sve funkcionalne zahteve: dovoljno prostora za odlaganje, prostor za sedenje i ogledalo. Cipele, jakne i kapute, kao i sav ostali pribor smešteni su u ormarić i na zidnim kukama.

Kod modela na slici ispod, sedalni deo organizovan je iznad prostora za odlaganje cipela a pored je smešteno visoko i usko ogledalo.

moderan-hodnik

Dužina ovog modela je 185, visina 195 a dubina 35 centimetara.

moderan-hodnik-3

moderan-hodnik-2

Da mali prostor može delovati lepo i zanimljivo dokazuje nameštaj za hodnik koji je ispunio sve zahteve za odlaganje jakni i cipela. U donjem nivou ogledala su dve škrinje povezane postoljem koje mogu da služe i za sedanje dok se u prostor iza ogledala sa ugrađenim svetlom nalazi prostor za kačenje. Visina ovog elementa je 190, dužina 180 a dubina 37 centimetara.

namestaj za hodnik

namestaj-za-hodnik-2

polica za hodnikModeli koji su privukli najviše naše pažnju su pojedinačni osnovni elementi koji se spajaju u celinu. Modularni elementi se kače na zid u željenom rasporedu. Vrlo je zanimljiva ručka „ukopana“ u front. Dubina ovih elemenata je 39 centimetara.

polica za hodnik 2

polica za hodnik 3

Pogledajte još neke od zanimljivih modela nameštaja za hodnike koji nudi nemački proizvođač Sudbrock.

hodnik uredjenje 2

hodnik uredjenje 4 hodnik uredjenje

hodnik

(sudbrock.de)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Erika Kovačič

    Pozdravljeni,
    opremljam si predsobu in vidim vašu stran, koja se mi jako svidža. Imate morda koga u Ljubljani, ki bi mi mogao pomoći oko toga?
    Lep pozdrav
    Erika

Ostavite odgovor

Obavezna polja *