Nameštaj i oprema

Neoromantični stolići i natkasne

Neoromantizam je ponovo u modi! Bela boja i zaobljene forme nameštaja od drveta uneće toplinu u vaš dom.

Tri stolića koja mogu da se smeste jedan ispod drugog su vrlo praktično i popularno rešenje za dnevne boravke. Beli stolići sa izrezbarenim  drvenim nogicama su idealni za uređenje romantičnog prostora.

Dimenzije najvećeg stolića su 60 x 40, visine 64 centimetara. Srednji stolić je visine 50 dok je visina najnižeg stolića svega 35 cm.

Stolić sa skrivenom fiokom možete koristi i kao natkasnu u spavaćoj sobi. Ovaj komad nameštaja se izvodi od punog drveta sa zakrivljenim nogicama. Završni sloj je u romantičnoj, beloj boji.

Dimenzije gornje ploče ovog stolića su 42,5 x 42,5 cm. Na slikama ispod su stolići sa fiokom, visine 45 i 65 centimetara.

Vitki stolić sa zakrivljenim nogicama izgleda lepo u svakom prostoru. Sa dve fioke, savršeno se uklapa kao noćni stočić dimenzija 70 x 34 x 40 centimetara.

Klasični model natkasne može biti izveden sa jednom ili tri fioke. Dimenzije komode, izvedene od bukovog drveta, sa tri fioke je 78 x 35 cm, visine 55 cm.

Mali, okrugli, stolić je idealan komad nameštaja koji možete koristiti kao pomoćni kuhinjski sto ili policu pored kreveta. Ovaj praktični stolić je visine 73 i prečnika 61 cm. Da bi ga uklopili u neoromantičan stil uređenja, obojite ga u belu, roza i svetlo plavu boju.

Ukoliko želite praktičan i jednostavan set stolova od tri komada, odlučite se za stoliće geometrijske forme.

Set od tri komada izvedena od punog drveta imaju istu dubinu – 45 centimetra dok se visina kreće od 35 do 55 centimetra.

Set se može sastaviti u jedan veliki stolić ili transformisati u tri pojedinačna.

(car-moebel)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *