Aktuelno

Novi stadion i prvi H&M od 25. aprila u Beogradu

Šoping centar „Stadion“ na Voždovcu (Zaplanjska 32) biće otvoren 25. aprila u 10 sati.

„Stadion“ se prostire na oko 75.000 kvadrata, s fudbalskim terenom na krovu. Svoje radnje u ovom centru imaće i „H&M“, „Tom Tailor“, „C&A“, „New Yorker“, „Deichmann“…

Površina maloprodajnog dela centra je 28.000 kvadratnih metara i u njemu će se nalaziti najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti i različiti zabavni sadržaji.

stadion-hm-1

Fudbalski stadion na trećem spratu izgrađen je u skladu s važećim UEFA standardima i ima kapacitet od 5.000 mesta, kao i VIP lože za multifunkcionalnu upotrebu. Stadion će biti i domaćin kulturnih događaja. Na trećem spratu se nalazi i moderno opremljen velnes centar površine 800 kvadratnih metara, kao i ekskluzivan restoran iz kojeg se pruža sjajan pogled na panoramu Beograda.

stadion-hm-2„Stadion“ je četvrti objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren i zbog toga spada u jednistvenu građevinu. Dizajn omogućava idealne uslove za sportske događaje, ali i gledaoce. Ukupna investicija iznosi 50 miliona evra, ovakav sistem gradnje prvi put je primenjen u našoj zemlji, a biće otvoreno oko 800 novih radnih mesta.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *