Građevinarstvo

Obraćanje direktora Holcima Srbija korisnicima Facebooka: Šerujte i lajkujte

Sve veći broj građevinskih kompanija u Srbiji shvata značaj društvenih mreža i pokušava da ih iskoristi na što bolji način.

Poslednji takav primer je cementara Holcim Srbija iz Popovca koja ovom prilikom koristi društvenu mrežu Facebook za direktno obraćanje svojim fanovima. Direktor Gustavo Navarro istakao je u svom obraćanju da Srbija prolazi kroz tešku krizu i da je veoma važno da velike i snažne kompanije, kao što je Holcim, ostanu da privređuju u Srbiji – što oni i nameravaju.

Direktor Holcima Srbija pohvalio se da je njegova kompanija učestvovala u važnim društvenim projektima kao što je projekat Sigurne kuće i da će nastaviti u tome da učestvuje.

Ova godina je veoma važna za kompaniju Holcim jer slavi 10 godina rada u Srbiji i 100 godina postojanja grupe Holcim. Gustavo Navarro je, kako to i priliči za jedno obraćanje preko Facebooka, pozvao fanove da ako vide da je nešto dobro neka šeruju i lajkuju!

 

Gustavo Navarro - direktor Holcim Srbija

Fan stranica Holcim Srbija broji u ovom trenutku oko  5.700 fanova pa ako želite da im se pridružite skoknite na ovu stranicu.  A jeste li već postali fan sajta Gradnja.rs?

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *