Aktuelno

Otvoren McDrive u Novom Sadu: Investirano dva miliona evra

McDonalds ne staje sa investicijama u Srbiji: Sledeći restoran otvara se u Big Centru u Novom Sadu.

Juče, 28. avgusta u Novom Sadu svečano je otvoren prvi McDrive, na adresi Bulevar Jaše Tomića bb.

Predstavnici medija, političari, sportisti i poznate ličnosti okupili su se u 19 časova, kako bi obeležili otvaranje drugog McDonald’s restorana u ovom gradu, čiju su vrpcu presekli Tomasz Rogacz, direktor kompanije McDonald’s Srbija i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

McDrive je 19. restoran čuvenog lanca, koji je otvoren u Srbiji, a u njegovu izgradnju uloženo je 2.000.000 evra. Restoran je zaposlio 55 radnika, ima 165 sedećih mesta, McCafe, baštu i Play Land za mališane.

mcdrive-novi-sad-2 mcdrive-novi-sad-1

Tomasz Rogacz, direktor kompanije McDonalds Srbija, najavio je otvaranje još jednog McDonald’s restorana do kraja godine – u Big Centru u Novom Sadu, koji će zaposliti 25 radnika.

mcdrive-novi-sad-3

McDrive restoran otvoren je za goste od sutra u 9 časova ujutro, a sasvim sigurno postaće omiljeno mesto, kako Novosađana, tako i svih koje put nanese u ovaj grad.

Energetski pasoš za McDrive

Knauf Insulation je izradio Energetski Pasoš za novootvoreni objekat McDonald’s Drive In u Novom Sadu. Objekat je izvela firma DBA iz Novog Sada kao generalni izvođač radova uz sadejstvo velikog broja podizvođača na projektu.

Objekat je projektovan i izveden potpuno u skladu sa novim propisima u oblasti Energetske Efikasnosti a kao termoizolacioni materijal je u najvećem broju pozicija upotrebljena Knauf Insulation kamena mineralna vuna.

Kao kruna uspešne saradnje Knauf Insulation-a i investitrora izradili smo Energetski Pasoš u kome su potvrđena energetska svojstva koja su projektovana i uspešno izvedena na objektu. Nastavlja se uspešna saradnja Knauf Insulation-a i McDonald’s a ubrzo slede i novi projekti ovog lanca restorana u Srbiji.

(Foto: Mladen Sekulić)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *