Sajmovi

Peštan predstavio nova rešenja na sajmu ISH

Regionalni lider u proizvodnji plastičnih cevi i fitinga za vodu, kanalizaciju i gas, kompanija Peštan se ove godine ponovo predstavila u najboljem svetlu na jednom od najpoznatijih svetskih sajmova iz područja opreme za kupatila, građevine, energetike, klimatizacije prostora i obnovljivih izvora energije, ISH Međunarodnom sajmu u Frankfurtu.

ISH je najvažniji svetski sajam za sve koji žele da modernizuju postojeće građevine ili planiraju da grade po futurističkim standardima. Kompanija Peštan je zahvaljujući ekonomičnosti i sposobnosti da ponudi najbolje moguće rešenje za vodovod i kanalizaciju pri instalacijama u građevini zauzela prvoklasnu poziciju među izlagačima. Glavne prednosti naših proizvoda su: ušteda pri transportu i instalaciji, sertifikovani kvaliteti proizvoda uz poštovanje standarda očuvanja životne sredine. Imali smo štand u Hali 6.1, rame uz rame sa najvećim svetskim imenima iz ove industrijske grane.

Sektor istraživanja i tehnološkog razvoja kompanije Peštan je pored standardnih proizvoda predstavio i jedinstveni spektar rešenja niskošumne kanalizacije, zatim funkcionalno poboljšane mesingane umetke za PPR fiting, korugovane cevi za kanalizaciju i drenažu većih performansi kao i vodovodne cevi napravljene od inovativnog materijala BorSafe PE100 L-SH (RC).

Na reprezentativnom štandu od 88 m2, uz izuzetno gostoprimstvo predstavnici kompanije Peštan primili su preko 1.400 posetilaca. Među kompanijama koje su poslale i prve zahteve za ponudu našli su se građevinski preduzimači, distributeri i konkurenti iz čak 20 zemalja. Kao najveći regionalni izvoznik, kompanija Peštan već plasira svoje proizvode u 36 zemalja, a na štandu su vođeni razgovori o proširenju saradnje na tržištima Nemačke, Francuske, Holandije, Švedske , Irske, Velike Britanije i Španije.

ISH U FRANKFURTU

Međunarodni sajam sa 50 godina dugom tradicijom održan je od 15. do 19. marta 2011. godine. Ekonomski parametri pokazuju da je ukupno bilo 2.355 izlagača iz 50 zemalja sveta i 204.000 posetioca za 5 dana.

Ovogodišnji sajam bio je izuzetno posećen i atraktivan, ali pod senkom aktuelnih prirodnih katastrofa koje su svima nama zadale domaći zadatak da se za sledeći put (2013. godine) pripremimo i uhvatimo u koštac sa novim izazovima koje pred nama postavlja priroda!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *