Aktuelno, Novi objekti

Peteg gradi naselje Golf 8 na Banovom brdu

Za one koji bi želeli da obezbede stan ili radni prostor sa pogledom na Adu Ciganliju, u urbanom delu prestonice okruženim zelenilom, kompanija „Peteg“ gradi stambeno-poslovni kompleks „Golf 8“ vredan 20 miliona evra.

Na parceli na Banovom brdu biće smešteno 153 stanova različitih struktura – od garsonjera do pentahausa sa velikom terasom.

U poslovnom delu kompleksa u ulici Beogradskog bataljona 11 biće dosta komercijalnih sadržaja koji će stanarima olakšati život i štediti vreme.

Na južnom delu parcele će biti formirana velika, parkovski uređena, zelena površina. Uz ozelenjen krov podzemne garaže, stanovnici ovog bloka će imati prirodu ispred svog kućnog praga.

– Kompleks se sastoji od 7 stambenih i 3 poslovne lamele, izgradnja je predviđena u 4 faze a sve će biti gotove do kraja 2013. godine. Završetak grubih radova na lamelama 6 i 7 i njihovo stavljanje pod krov planirano je za maj ove godine. Ove dve lamele ce biti 80% završene u septembru ove godine, a prve stanare će primiti u januaru 2012. godine. Tu je i garaža koja se nalazi ispod većeg dela kompleksa i ima 235 parking mesta – kaže za „eKapiju“ Ana Marković menadžerka u „Colliers International“, kompaniji koja je ekskluzivni zastupnik prodaje nekretnina u kompleksu „Golf 8“.

Ona navodi da će u prvoj fazi biti izgrađeno 50 stanova površine od 33 m2 koliko imanajmanja garsonjera pa do 114 m2 u četvorosobnim stanovima.

– Velika pažnja je posvećena funkcionalnosti, tako da se često manjom kvadraturom zadovolje sve potrebne funkcije u stanovima srednjih veličina. Na poslednjim etažama formirani su penthausi, sa raskošnim dimenzijama prostorija i izuzetno velikim terasama sa savršenim pogledom. Njihove kvadrature su od 150 m2 do 260 m2 zatvorene površine, sa oko 100 m2 u terasama.

STRUKTURA STANOVA

.

jednosobni41
dvosobni19
dvoiposobni18
trosobni23
četvorosobni41
petosobni10
šestosobni1

Marković napominje da je veliko interesaovanje za stanove, da je prodaja stanova počela u martu ove godine i da je do sada prodato 10% stanova.

– Prosečna cena stanova je 2.050 EUR/m2 s tim što svaka stambena jedinica ima svoju cenu u zavisnosti od orijentacije, pogleda, spratnosti i funkcionalnosti. Investitor u pretprodaji odobrava 8% popusta na sve cene ukoliko je plaćanje avansno. KBC banka odobrava kredite u ovoj fazi izgrađenosti.

Generalni izvođač radova je preduzeće „Tehnicom Construction“, koje je izradilo i kompletnu tehničku dokumentaciju za ovaj projekat.

– Banovo brdo je poznato kao grad u gradu zbog prisustva svih sadržaja potrebnih za život. Sa izgradnjom mosta ka Novom Beogradu saobraćaj će se dosta rasteretiti a izgradnja mosta se poklapa sa izgradnjom prve faze kompleksa. Osim toga mikrolokacija je veoma mirna, sa čistim vazduhom zbog neposredne blizine Košutnjaka i Ade Ciganlije. Kompleks je formiran tako da se maksimalno iskoristi brdovita konfiguracija terena i velikom broju stanova obezbedi izuzetan pogled preko Čukaričke padine sve do Ade ciganlije, Novog Beograda i Železnika… U samom bloku formirana su dva interna, pešačka trga koji dodatno odvajaju stambene lamele od i onako mirnih ulica.

OPREMLJENOST STANOVA

KonstrukcijaArmirano betonska, skeletna
FasadaSendvič-zid (giter blok 20cm, termoizolacija 5cm, opeka 12 cm, obostrano malterisano)
Završna obrada – kamen, malter i fasadna boja
Ulazni holPod – prirodni kamen; zid – kulirplast
Spoljna bravarijaOgrade od inoxa ili eloksiranog aluminijuma
Spoljna stolarijaAluminijum, aluminijum-drvo, aluminijumske roletne sa elektropodizačima
Unutrašnja stolarijaSigurnosna ulazna vrata
Unutrašnja vrata od furniranog medijapana
Visina plafona265cm čista visina
ParketHrastov, I klasa
KeramikaItalijanska i španska
SanitarijeSve kade su nadgradne, u većim stanovima hidromasažne
GrejanjeCentralno, radijatorsko, preko gasne kotlarnice. Plaćanje po m² grejne površine stana.
U kupatilima podno grejanje + sušač, na terasama opciono podno grejanje
Topla vodaCentralna priprema sanitarne tople vode. Plaćanje prema utrošku energije za zagrevanje vode (raspodela prema vodomeru za svaki stan).
KlimatizacijaSplit i multi split sistem, klima jedinicama na struju
ObezbeđenjeVideointerfon
Kamere na glavnim ulazima u objekte, kao i ulazima iz podzemne garaže
Kupovinom stanova kupci će se obavezati da sklope ugovor sa firmom koja će se brinuti o bezbednosti i održavanju objekta.
LiftoviSvi objekti imaju lift koji staje na svim podzemnim i nadzemnim etažama
ElektroinstalacijeInstalacije za kablovsku TV, internet i telefon u svakoj sobi, potenciometri za osvetljenje

(Izvor: Ekapija, Peteg)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

3 komentara

 1. Mladen

  Dobro je kada jedna firma dobije da radi ceo kompleks zgrada a ne da se dozvoli da svaka budala zida po jednu zgradicu. I na kraju bankrotira.

 2. kaca

  Ko su ti Peteg?
  2050 evra po m2?! Uh, zar nisu cene pale?

 3. perica

  Bice to i jeftinije, ili ce biti neuseljeno kao Romvil, grad duhova.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *