Aktuelno, Nameštaj i oprema

Karim Rašid dizajnirao siesta roletne za Velux

Svetski poznati dizajner, Karim Rašid, kreirao je za „Velux Grupu“ novu kolekciju siesta roletni.

Kolekcija je izazvala veliko interesovanje posetilaca nedavno završenog Sajma građevinarstva u Beogradu, saopštila je kompanija „Velux“.

„Velux“ kolekcija roletni sa potpisom Karima Rašida sastoji se od četiri jedinstvena dezena od kojih je svaki izrađen u dve boje. Izbor je između vibrante roze ili vrišteće žute, a tu su i malo mirniji dezeni u crno-belim kombinacijama. Inspiracija digitalnom tehnologijom sa jedne i cvetnim motivima sa druge strane, daju kolekciji savremen ali ipak poetski izgled. Novi dezeni savršeno se uklapaju u moderne enterijere i pružaju osećaj da je abstraktna „digitalna priroda“ deo vašeg doma. Lepi i dekorativni metalik detalji doprinose živoj teksturi sva četiri motiva.

– Gledajte na roletnu ne samo kao nešto korisno i potrebno, već i kao mali komad dekorativne umetnosti – izjavio je Karim Rašid.

Siesta roletna

  • Siesta roletna poboljšava izolaciju i pomaže da se kontroliše unutrašnja klima prostora.
  • Siesta roletna se može ostaviti u bilo kom položaju i tako se kontroliše kada i koliko dnevne svetlosti se želi u svom prostoru.
  • Ako sa spoljne strane krovnog prozora postavi „Velux“ spoljnu tendu, zaštita je i od toplote, što dodatno doprinosi prijatnoj klimi u potkrovlju.

(eKapija)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *