Svetski poznati dizajner, Karim Rašid, kreirao je za „Velux Grupu“ novu kolekciju siesta roletni.

Kolekcija je izazvala veliko interesovanje posetilaca nedavno završenog Sajma građevinarstva u Beogradu, saopštila je kompanija „Velux“.

„Velux“ kolekcija roletni sa potpisom Karima Rašida sastoji se od četiri jedinstvena dezena od kojih je svaki izrađen u dve boje. Izbor je između vibrante roze ili vrišteće žute, a tu su i malo mirniji dezeni u crno-belim kombinacijama. Inspiracija digitalnom tehnologijom sa jedne i cvetnim motivima sa druge strane, daju kolekciji savremen ali ipak poetski izgled. Novi dezeni savršeno se uklapaju u moderne enterijere i pružaju osećaj da je abstraktna „digitalna priroda“ deo vašeg doma. Lepi i dekorativni metalik detalji doprinose živoj teksturi sva četiri motiva.

– Gledajte na roletnu ne samo kao nešto korisno i potrebno, već i kao mali komad dekorativne umetnosti – izjavio je Karim Rašid.

Siesta roletna

  • Siesta roletna poboljšava izolaciju i pomaže da se kontroliše unutrašnja klima prostora.
  • Siesta roletna se može ostaviti u bilo kom položaju i tako se kontroliše kada i koliko dnevne svetlosti se želi u svom prostoru.
  • Ako sa spoljne strane krovnog prozora postavi „Velux“ spoljnu tendu, zaštita je i od toplote, što dodatno doprinosi prijatnoj klimi u potkrovlju.

(eKapija)