Nameštaj i oprema

Police za modernu dnevnu sobu

Uređujete stan? Potrebne su vam ideje? Pogledajte kako treba da izgledaju funkcionalne a u isto vreme moderne police u dnevnoj sobi.

Ove forme su idealne za sve prostore jer su fleksibilne i modularne što znači da njihov raspored prilagođavate baš vašim potrebama.

Za prostran zid u dnevnoj sobi, idealna je kombinacija zidnih i podnih polica.

Izvedene su od jednobojnog drveta i poseduju dosta zatvorenog prostora. Pozadina je izvedena od tamnog drveta. Dužina donjih polica je 3,2 metra.

Modularni zidni TV set izveden je u dve boje sa dva naglašena vertikalna elementa, donjim ladicama i tri konzolne zatvorene ladice. Visina vertikalnih elemenata je 160 centimetara, donjeg dela 320 dok je dimenzija zatvorene kutije 50 x 50 cm.

Perforirana vrata na polici omogućavaju korištenje daljinskog upravljača za uređaje smeštene unutar police. Dubina ove police je 50 centimetara.

Ravne linije, geometrijske forme i bela boja su karakteristike ovog minimalističkog TV seta. Zatvorene police stvaraju dosta prostora za skladištenje.  Dužina donjih elemenata je 150, dubina 55 cenimetara. Dubina konzolnih zidnih polica je manja i iznosi 38 cm.

Pogledajte još neke od predloga italijanskih proizvođača.

(momentoitalia)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Dara

    Postovani,
    Koliko kostaju police za tv,ove što su pravougaonog oblika,dugačke,bez polica na zidu?
    Srdačan pozdrav.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *