Studentsko ćoše

Prijavite se za takmičenje u oblasti geologije i naftnog inženjeringa

MOL Grupa pokreće, sada već drugu godinu zaredom, međunarodni program za pronalaženje talenata.

Pozivaju se studenti u oblasti geologije, naftnog inženjeringa ili upravljanja projektima u inženjeringu da se prijave za onlajn takmičenje na sajtu www.uppp.info u periodu od 24. septembra do 15. oktobra. Da bi se pripremili za onlajn simulaciju, potrebno je da pozovu prijatelje ili potraže potencijalne članove tima u registracionoj bazi podataka i odaberu ih na osnovu države, univerziteta ili određene oblasti studija.

Učesnici će se takmičiti u virtuelnom scenariju preko interneta i rešavati industrijske i strateške zadatke koje osmisli MOL Grupa.

Prvih pet ekipa će se takmičiti u finalu uživo u Budimpešti za ukupni nagradni fond od 25.000 evra, a najtalentovaniji mogu da dobiju ponudu za posao ili priliku da učestvuju u „UPPP programu zapošljavanja u tehničkoj struci“ koji realizuje MOL Grupa.

MOL Group posebno podstiče mlade studentkinje da se prijave za UPPP program. Hina Arshad je mlada žena koja radi kao inženjer proizvodnje-pripravnik u kompaniji MOL Pakistan. Njen savet novim generacijama učesnika u UPPP programu je:

Učesnici će se suočiti sa prilikama, izazovima i različitostima. Studenti će moći da testiraju veštine i tehničko znanje i suoče se sa izazovom koliko efikasno mogu da primene te veštine i znanje kako bi stvorili nešto vredno i bili produktivni.

Osamnaestomesečni program zapošljavanja u tehničkoj struci zasnovan je na četiri stuba koji obuhvataju praktično iskustvo, strukturno definisan teorijski program sa naglaskom na poslovnim i tehničkim sadržajima i obuke kojima se stiče uvid u rad MOL Grupe . Glavni ciljevi su da se razviju osnovne preduzetničke veštine i tehnička stručnost.

Više informacija o UPPP programu možete naći na www.uppp.info i www.facebook.com/moluppp

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *