Nameštaj i oprema

Rolo garažna vrata: Praktična i pouzdana

Garažna vrata po tipu otvaranja mogu biti segmentna, kipujuća, bočna ili rolo. Ova poslednja se kod nas najčešće koristi.

Rolo vrata su praktična jer za njihovo otvaranje nije potrebno puno mesta. Prilikom parkiranja možete stati ispred samih vrata a plafon garaže pri tome ostaje slobodan.

Garažna vrata treba da budu izrađena od kvalitetnog materijala. Hörmann garažna vrata su izvedena od nerđajućeg aluminijuma sa stabilnom konstrukcijom, inovativnom tehnikom i jednostavnim rukovanjem serijskim motorom.

RollMatic garažna vrata poseduju tehniku zateznih opruga koje podržavaju motor prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Na taj način se čuva mehanika motora. Vrata se u slučaju nužde mogu lako otvoriti rukom i za to nije potrebna ručica. Dvostruko vođenje užeta dodatno štiti vrata od pada. Poseban raspored profila na valjku garantuje sigurno protivprovalno zaključavanje.

rolo-garazna-vrata

rolo-vrata

Rolo vrata štede prostor jer se otvaraju vertikalno i gotovo ne zauzimaju garažni prostor. Svojom konstrukcijom omogućavaju maksimalna prostor za parkiranje u garaži i ispred nje. Plafon takođe ostaje slobodan i na raspolaganju

Rolo vrata se mogu ugraditi na bilo koji oblik otvora garaže: pavougaoni, sa iskošenim, segmentnim ili kružnim lukom.

rolo-garazna-vrata-moderna

rolo-garazna-vrata-drvo

rolo-garazna-vrata-daljinski

Bitno je da garažna vrata  otvarate jednostavno i sigurno, pomoću ručke na vratima ili jednostavnim pritiskom na taster direktno iz automobila. Ukoliko želite da saznate više o rolo garažnim vratima  pogledajte šta vam preporučuje prozvođač Hörmann.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *