Nameštaj i oprema

Dupli radni sto za kojim se može sedeti ali i stajati

Kompanija UHURU je u svoju kolekciju Minim dodala još jedan zanimljiv artikal koji se zove Rise Sit |Stand koji odgovara potrebama milenijalaca na radnim mestima.

Primetili ste da našem portalu često objavljujemo enterijere domaćih IT kompanija koje su postale nova nada za privredu naše zemlje. Ne samo da se je u pitanju zdrava grana ekonomije koja nas stavlja na mapu razvijenijih evropskih država, već je to i industrija koja zapošljava mlade – direktno iz studentskih klupa. A ovi mijenijalci imaju potpuno drugačije navike kao što je ona da za svojim radnim mestom ne sede već stoje. Upravo ovo parče nameštaja namenjeno je za njih!

Pogledajte kako radi ovaj sto:

Minim Rise Video from Uhuru Design on Vimeo.

Svaka strana stola može se nezavisno podešavati po visini pa tako jedna osoba može da sedi, a druga da stoji.

Američka kompanije Uhuru proširila je svoj asortiman proizvoda sa Minim Rise Sit |Stand-om, a u pitanju je dupli radni sto koji nudi brojne mogućnosti prilagođavanja. Kao što smo navikli od Uhuru proizvoda, i ovu ovom je svaki detalj razrađen do perfekcije: od proporcija radnog stola, preko materijala od kojih je napravljen, do sjajne funkcionalnosti koja ne žrtvuje dizajn.

Ovaj dupli radni sto opremljen je moćnim električnim podizačima koji su ugrađeni u čvrstu metalnu konstrukciju pa su stoga potpuno nevidljivi. Njegova pogodnost je što se svaka strana stola može nezavisno podešavati po visini pa tako jedna osoba može da sedi, a druga da stoji u zavisnosti od njihovih želja.

Opcije prilagođavanja

Minim Rise Sit |Stand se može prilagoditi različitim enterijerskim zahtevima pa se tako ploča radnog stola može naručiti u 5 različitih tekstura, nosači postoje u 3 vrste finiša, dok se pregrada isporučuje u 3 različite boje.

Da se ne vide kablovi

Pored opcija za izgled stola, moguće je čak birati i vrste priključaka koji se nalaze nadomak ruke i omogućavaju da se sakriju ružni kablovi.

Foto: Uhuru

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Stefan

    Sajt je stvarno fenomenalan i dizajn i sadrzaj!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *