Nameštaj i oprema

Zašto odabrati belu boju nameštaja za dečiju sobu

S belom bojom nameštaja u dečijoj sobi ne možete pogrešiti! Postoji više razloga za ovu tvrdnju.

Prvi je da se bela boja nameštaja u dečijoj sobi može uklopiti sa svim stilovima i koloritima. Beli nameštaj odgovara i ako se radi o sobi za devojčicu ili za dečaka. Ova karakteristika je pogodna i za nasleđivanje nameštaja…

Druga stvar je da se lako menja izgled sobe. Promenom detalja kao što su prekrivač, tepih ili zavesa u drugu boju menjate kompletan izgled prostorije s relativno malo ulaganja. Ovo je vrlo pogodno za osvežavanje izgleda sobe svakih par godina.

decija-soba

Takođe, ovakav nameštaj dete ne može prerasti (kao što može nameštaj u, na primer, roze boji) jer ćete ovakvu sobu vrlo lako uozbiljiti postavljanjem foto-tapete. Veliki komadi nameštaja u beloj boji kao što su ormani, kreveti ili radni stolovi ostaju takvi kakvi jesu.

Povezano: Funkcionalna rešenja za dečije sobe

Što se tiče samog dizajna enterijera, s belim nameštajem u prvi plan će izaći bogat kolorit igračaka, detalja i tkanina pa prostor neće delovati haotično i prenatrpano.

beli-namestaj

Pogledajte neke od komada nameštaja koje proizvodi nemački proizvođač Car Moebel. Beli namestaj je kombinovan sa posteljinom u jakim bojama, tepisima i detaljima koji čine ove prostore vrlo dopadljivim kako za decu tako i za odrasle.

beli-namestaj-za-deciju-sobu

Povezano: Kreveti koji prevazilaze i dečiju maštu

beli-deciji-krevet

decija-polica

Povezano: Ikene dečije sobe od prirodnog drveta

polica-za-vesalice

Pogledajte sve naše članke o dečijim sobama.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *