Enterijeri

Kreveti koji prevazilaze i dečiju maštu

Neobični kreveti u obliku kombija, vazdušnog balona ili biserne školjke potpuno će raspametiti ne samo decu već i odrasle.

Kada dizajnirate nameštaj za decu onda možete pustiti mašti na volju, a portugalska firma Circu je to odlično razumela i sprovela u delo. Nedavno su lansirali novu seriju, kako oni to kažu, magičnog nameštaja koji je namenjen najmlađima. U pitanju su dečiji kreveti neobičnih oblika koji svojoj idejom i završnom obradom nikoga neće ostaviti ravdnodušnim.

deciji-kreveti-mermaid-bed-01-ambience-circu-magical-furniture-jpg

Krevet Mala sirena je neobično parče nameštaja kružnog oblika koje podseća na bisernu školjku, baš onu u kojoj spava ova poznata junakinja crtanih filmova. Krevet je prečnika 200, a visine 180 centimetara.

deciji-kreveti-mermaid-bed-02-circu-magical-furniture-jpg

Ovaj krevet za klinceze napravljen je od fiberglasa i medijapana, a njegova unutrašnjost osvetljena je LED svetlom. Ne brinite se! Neće se sam zatvoriti i progutati vam dete…

deciji-kreveti-bun-van-bed-01-circu-magical-furniture-jpg

Naš favorit je Bun Van – kombi u kojem možete boraviti ceo dan! Klinci će naravno biti opčinjeni dizajnom ovog kreveta koji je mnogo više od toga. U kombiju su ormani, skrivene pregrade, sofa, naravno krevet, ali ono što deca vole naviše – televizor! Za PlayStation se pobrinite sami…

deciji-kreveti-bun-van-bed-10-circu-magical-furniture-jpg

Da biste kombi postavili u svoj stan biće vam potrebna velika dečija soba jer su dimenzije ovog kreveta zaista ogromne (ipak je u pitanju kombi). Naime, on je dužine 4 metra, visine 2,2 a dubine 1,85m.

deciji-kreveti-bun-van-bed-11-circu-magical-furniture-jpg

Kombi je napravljen od fiberglasa dok je unutrašnjost od špera tamnije boje. Bun Van ima čak i mini-bar. Valjda su tu dizajneri iz kompanije Circu mislili na roditelje…

deciji-kreveti-fantasy-air-balloon-ambiance-circu-magical-furniture

Ništa manje interesantan je i magični vazdušni balon. Baš kao i Bun Van, i on spada u limitiranu kolekciju, a njegova specifičnost je što se može koristiti i kao sofa i kao krevet. Naravno, njegova glavna karakteristika je impozantan oblik. Oduvek ste želeli balon u sobi? Okej, ali obezbedite 3 metra slobodne visine koliko on zauzima kad se namontira.

deciji-kreveti-fantasy-air-balloon-circu-magical-furniture-jpg

Krevet je napravljen od isprepletene trske, dok je ostatak konstrukcije od lakiranog drveta. Balon je napravljen od tkanine koja je zateguta spregama zlatne boje. Ovaj balon ne može da poleti, ali zato u bazi ima fijoke za krevetninu. Nije dovoljna kompenzacija?

Što se tiče cena, one nisu navedene tako da ćete morati kontaktirati proizvođača ali ne verujemo da su one male.

Interesuje vas još dečijih kreveta? Pogledajte i ove modele.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *