Nameštaj i oprema

Ikeina nova linija dečijeg nameštaja od prirodnog drveta

Švedski proizvođač nameštaja će tokom aprila, na radost dece ali i roditelja, pustiti u prodaju novu liniju FLISAT koja je u potpunosti napravljena od drveta.

Obzirom da već neko vreme vlada trend pravljenja igračaka za decu od drveta, koji je i zdravstveno opravdan, Ikea je otišla korak dalje i kreirala nameštaj od ovog prirodnog materiala veoma jednostavne forme i bez ikakvih završnih premaza. Specifičnost ove linije nameštaja je i u veku njegovog korišćenja. Nameštaj iz ove kolekcije raste zajedno sa decom. Čitajte dalje i saznajte kako!

Ikein namestaj za decu 01

Nameštaj iz ove kolekcije raste zajedno sa decom.

Na primer, kada dete prestane da se igra sa kućicom za lutke, ona se može okačiti na zid i koristiti kao polica, piše Contemporist.

Ikein namestaj za decu 02

Ikein namestaj za decu 03

Sto se može prilagoditi visini deteta, jer ima tri opciona nivoa za podešavanje visine.

Ikein namestaj za decu 04

Osim što će roditelji biti zadovoljni smanjenjem troškova zbog multifunkcionalnosti ovog nameštaja, jednostavan dizajn i odsustvo jakih boja, pomoći će onima koji ne vole da im kuća izgleda kao zabavni park.

Ikein namestaj za decu 08

Čitava kolekcija FLISAT izvedena je od borovog drveta. Neki od komada imaju diskretno ubačenu boju, poput ove prikolice u kojoj se mogu držati igračke.

Ikein namestaj za decu 06

Ikein namestaj za decu 07

Polica će koštati oko 20 evra, radni sto oko 100 evra, kutija za igračke na točkiće oko 40 evra, stolica 20 evra a vešalica oko 10 evra.

Ikein namestaj za decu 05

Ikein namestaj za decu 09

Pogledajte neke od Ikea dečijih soba:

Ikea dečije sobe: Ideje i realizacija

Firme iz kategorije Komadni nameštaj:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *