Nameštaj i oprema

Kancelarijska stolica se na Amazonu prodaje za milion dolara

Ukoliko ste u potrazi za novom stolicom u vašoj kancelariji, bolje pogledajte još negde.

Jedna prilično standardna kancelarijska stolica koju pravi kompanija Humanscale prodaje se na Amazonu za 1.000.000 dolara. Ako vam se čini da je to skupo, uzmite u obzir ove činjenice: besplatna dostava za Prime korisnike u roku od 1 do 2 nedelje, a ako sa ovom kupovinom otvorite i karticu Amazon Store, stolica će koštati svega 999.960 dolara. Doduše, ako želite da vam stručnjak sklopi ovaj komad moraćete doplatiti 85,49 dolara.

Ako i dalje niste ubeđeni, možda će vam ubediti recenzije korisnika koje su prilično dobre. Jedan od njih dao je stolici pet zvezdica i dodao komentar da „vredi oba bubrega„. Drugi je rekao da je ovo „sjajna ponuda“ kao i da „ne može da se odvoji od nje od kako je prodao kuću da bi u njoj sedeo.“

Od greške do dobrog PR-a

Jasno je da je u pitanju greška, pa kada je Quartz alarmirao Amazon u vezi ove ponude, cena je promenjena na mnogo razumnijih 1.361,10 dolara. Amazon nije dodatno komentarisao ovaj mali incident ali po svemu sudeći neko je na cenu dodao par nula.

Humanscale je za Quartz dao izjavu kojom je stvar preokrenuo u svoju korist i praktično izreklamirao svoj proizvod: „Sa svojim jednostavnim dizajnom i inovativnim mehanizmom za naginjanje, stolica Freeform Headrest pruža osećaj sedenja od milion dolara, ali srećom cena ovog modela kreće od 1.169 dolara i može se kupiti na našem sajtu.“ Pravi PR – nema šta.

Arhivirana verzija Amazonove ponude može se naći ovde.

Foto: Screenshot

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *