Izdvojeno, Nameštaj i oprema

20 najboljih ideja za walk-in garderobere

Imate slobodnu sobu da napravite walk-in garderober? Obratite pažnju na ove savete i primere.

Kada opremate walk-in garderober, najvažnija stvar je da napravite puno mesta za odlaganje. Vodite računa da je orman dimenzionisan da bez gužvanja može da primi košulje i kapute kao i da ima posebne pregrade za suknje, pantalone, majice, donji veš… Međutim, to nije sve što treba da ima vaš walk-in garderober. Evo šta vam još treba!

walk-in-garderoberi-01

Obavezne stvari u walk-in garderoberu su ogledalo, puf, stolica ili klupica, dobra rasveta, merdevine (ako je visina ormana preko 2,4 metra) a ako imate dovoljno mesta vidite da smestite i ostrvo kao i deo za šminkanje.

Na sledećim primerima moći ćete da vidite neke dobre ideje za walk-in garderobere koje bi svaki vešti stolar, uz projekat dizajnera enterijera, mogao da napravi.

walk-in-garderoberi-02

walk-in-garderoberi-04 walk-in-garderoberi-05 walk-in-garderoberi-06 walk-in-garderoberi-07 walk-in-garderoberi-08 walk-in-garderoberi-09 walk-in-garderoberi-10 walk-in-garderoberi-11 walk-in-garderoberi-12 walk-in-garderoberi-03walk-in-garderoberi-13 walk-in-garderoberi-14 walk-in-garderoberi-15 walk-in-garderoberi-16 walk-in-garderoberi-17 walk-in-garderoberi-18 walk-in-garderoberi-19 walk-in-garderoberi-20

Pročitajte i kako izgledaju konstrukcija i detalji walk-in garderobera.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *