Aktuelno, Sajmovi

Srbija na EXPO 2010

Portal efair4u.com biti zvanični predstavnik privrede Republike Srbije na Svetskoj izložbi „World Expo 2010“ u Šangaju (Kina), koja će biti održana u periodu od 1. maja do 31. oktobra 2010.

Naša zemlja će imati svoj nastup pod nazivom “Kod grada” u organizaciji Vlade Republike Srbije. Čitava manifestacija trajaće 6 meseci a septembar mesec je određen kao mesec privrede pod nazivom “Kod privrede”.

Osmišljavanje koncepta i realizacije predstavljanja privrede povereno je Privrednoj komori Srbije, koja je u saradnji sa portalom efair4u došla do najboljeg, najmodernijeg i najefikasnijeg načina da se što veći broj srpskih preduzeća predstavi i bude prisutno u Šangaju.

Paviljon Srbije u Šangaju imaće 1000m², a tokom meseca septembra, svi koji žele da saznaju nešto više o našoj privredi moći će to da urade preko postavljenih računara koristeći internet portal www.efair4u.com.

Virtuelni sajam se nalazi u trodimenzionalnom okruženju i na interaktivan način vas vodi u obilazak 16 različitih sajmova na kojima imate hale, štandove, izlagače i posetioce. Svako pravno lice može da bude izlagač i to potpuno besplatno. Na njemu su obuhvaćene sve grane privrede. Svaka firma na svom virtuelnom štandu može postaviti fotografije, razna dokumenta kao i video materijal.

www.efair4u.com je srpski proizvod iza koga stoje tri godine rada i ljudi sa ogromnim iskustvom u organizaciji sajamskih manifestacija. Portal je zamišljen kao mesto gde će se poslovni partneri upoznavati, dogovarati poslove i zajednički unapređivati poslovanje i širiti mrežu kupaca.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *