Enterijeri

Stan u Njujorku od 2.787 kvadrata

Pronaći stan s viškom životnog prostora na Menhtenu jednako je dobitku na lutriji, pa zato ovaj loft vredi skoro 50 miliona dolara.

Premda je ova zgrada sagrađena 1862. godine, cela je u požaru izgorela. Naknadno je renovirana, estetski i strukturalno. Istorijski šarm je zadržan i upotpunjen modernim dizajnom i pogodnostima modernog življenja kao što su lift, podrumsko košarkaško igralište i dvorana.

Stil i lepota ovoga penthousa su neporečivi. Kako piše Dom i dizajn, stan se prostire na neverovatnih šest spratova iznad prizemlja i dva sprata ispod stambenog i poslovnog prostora, a da ne pominjemo krovnu terasu. Nije jasno hoće li se zgrada pretvoriti u više praktičnih stanova ili će ostati dom jedne porodice.

mansion-loft-living-space-1outside-loft-mansion-building-13-2  mansion-loft-library-den-2mansion-loft-kitchen-space-5 loft-mansion-brick-wall-dining-space-6 mansion-loft-gaming-living-space-3 mansion-loft-gallery-space-glass-staircase-4loft-mansion-master-suite-bedroom-9 loft-mansion-lavish-bathroom-10 loft-mansion-second-floor-window-patio-7

Šesti sprat ima pristup vrtnoj terasi, kao i stepenište koje vodi na krovnu terasu.

loft-mansion-music-room-living-room-8 loft-mansion-rooftop-patio-11 loft-mansion-gym-recreation-fitness-center-12

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

Ostavite odgovor

Obavezna polja *