Promo

Novo: TECEone WC s funkcijom bidea

Na prvi pogled izgleda kao običan WC – samo upravljačko dugme s leve ili desne strane keramičke šolje upućuje na to da ovaj dizajnerski WC ima puno više da ponudi: potpuno integrisanu funkciju bidea.

HIGIJENA

Savršena higijena s toplom vodom

TECE je tradicionalan bide, uz pomoć moderne tehnologije, integrisao u WC: tako je nastala povoljnija varijanta tuš WC-a, koja ne ovisi o tehničkim tričarijama, ali u zapravo pruža intimnu higijenu s toplom vodom. Prilikom osmišljavanja, izostavljena je upotreba elektronike, pumpe i električnog zagrejavanja vode – a sve u prilog dizajnu i udobnosti korišćenja. Higijena u kupatilu može biti tako jednostavna.

Udobnost

Bez spremnika za vodu, priključka za struju i bojlera – samo sveža, topla voda

Inovativno na TECEone s funkcijom bidea je njegovo dosledno svođenje na bitno: ne postoji spremnik za vodu, priključak za struju i bojler, uokolo provučeni kablovi ili cevi – samo sveža, topla voda koju je moguće regulisati u stepen. I do pet litara vode u minuti omogućava obilat i topao vodeni mlaz, a potrošnja mu je pritom jednaka štedljivoj slavini za umivaonik, a pritom pruža daleko veću udobnost pranja od poznatih tuš WC-a s izrazito niskim pritiskom ispiranja.

Dizajn

Jednostavna elegancija s dva dugmeta

Cilj dizajnera bio je, korisnu funkciju neupadljivo integrisati u siluetu WC-a: levo i desno od sedišta, vrlo elegantno prilagođeno, nalazi se po jedan regulator pomoću kojeg je intuitivno i primereno potrebama, moguće podesiti količinu vode (desno) i temperaturu vode (levo). Centralno postavljen štap za tuširanje, izlazi iz školjke uz pritisak vode, kada se ta funkcija aktivira okretom regulatora. Svojim dizajnom TECEone orijentiše se na moderan dizajn kupatila i time se savršeno integriše u ambijent svakog kupatila.

Na prvi pogled izgleda kao običan WC. Ali ova dizajnerska šolja ima puno više da ponudi: potpuno integrisanu funkciju bidea.

Povoljna cena

Higijena ne mora biti luksuz

TECEone koncipiran je kao potpuno normalan WC s dizajnerskim zahtevima – šlag na vrhu je integrisana funkcija bidea. Viseća zidna keramika dosledno je svojoj temeljnoj funkciji WC-a, zasijala svojoj obradom i opremom. Keramika je savremeno bez ruba – time se vrlo brzo i jednostavno čisti. Daska za WC takođe je ergonomski optimizovana, s ugrađenim soft-close sistemom za tiho zatvaranje kao i upravo za tu namenu razvijeno pričvrsno rešenje za sedište bez klimanja – za dugotrajno korišćenje. TECE ovim proizvodom cilja na široko tržište. Pored dizajna, ovaj proizvod oduševiće kupce koji žele bolji dizajn uz higijenu, ali do sada nisu pronašli proizvod koji zadovoljava u odnosu cene i kvaliteta.

Više informacija o proizovdu pronađite ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Munib Smajovic

    Koliko kosta wc solja sa funkcijom bide-a?
    Pozdrav!

  2. Dragojlo

    Koja je cena? i gde moze da se vidi izlozbeni model

Ostavite odgovor

Obavezna polja *