Nameštaj i oprema

Televizori koje će voleti dizajneri enterijera

Dizajneri iz kompanije Sony osmislili su televizor koji će privući pažnju, ali se ipak harmonično uklapati u svaki enterijer.

Dnevni boravak je centralna prostorija u kojem centralnu pažnju često zauzima televizor. Pošto je on toliko dominantan u prostoru, dizajneri iz kompanije Sony kreirali su televizor koji će i dalje privlačiti pažnju, ali će se ipak harmonično uklapati u svaki enterijer. Pošto su glomazni crni televizori stvar prošlosti. Sony je lansirao televizore koji će se bolje uklopiti u savremene prostore.

sony-tv-dizajneri-enterijera-1

Posmatranjem šire slike i razumevanjem da iskustvo gledanja potiče iz cele prostorije, ne samo iz uređaja, osmišljen je dizajnerski koncept Isečak života, predstavljen u seriji Sony BRAVIA televizora za 2016. godinu. Ove modele nećete želeti da sakrijete u komodu ili iza panela, jer se njihove čiste komponente poput MDF ili uviver ploča skladno uklapaju u prostor kao prozor ili slika na zidu, bez opterećivanja i narušavanja ravnoteže enterijera. Naročito se ističu modeli iz serije XD93/XD94, sa linijom u nijansi šampanjca koja uokviruje ram naglašavajući tanko telo i slojevitu kompoziciju uređaja. Sličan princip primenjen je i kod televizora iz serije XD85, na kojima je srebrna linija završni akcenat na aluminijumskom ramu.

sony-tv-dizajneri-enterijera-2

Čist dizajna ogleda se i u izuzetno tankom okviru koji ne odvlači pažnju sa prikazanog sadržaja. Postolje od aluminijuma podiže ekran, dok pametno rešenje drži kablove van vidokruga i čini da televizor izgleda dobro iz svakog ugla. Zahvaljujući posebno dizajniranom zadnjem otvoru i nosaču, ovi izuzetni modeli savršeno izgledaju i na zidu.

sony-tv-dizajneri-enterijera-3

Praćenjem novina u oblasti dizajna, inženjeri iz kompanije Sony su krenuli u misiju da oplemene uobičajene kućne aparate i predstave impresivne modele koji će se uklopiti u svaki dom. Bilo da opremate toplu, drvenu kućicu u šumi ili elegantan stan u centru grada, sofisticiran dizajn Sony televizora ispratiće trendove i dodati poseban šmek vašem jedinstvenom stilu uređenja enterijera.

sony-tv-dizajneri-enterijera-4 sony-tv-dizajneri-enterijera-7 sony-tv-dizajneri-enterijera-5 sony-tv-dizajneri-enterijera-8

Firme iz kategorije Audio-video oprema:

Dodaj firmu u Adresar

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *