Enterijeri, Izdvojeno

Trendovi u uređenju enterijera u 2015. godini

Fuzija je zvezda vodilja u svetu arhitekture u godini pred nama.

Ukoliko želite da dizajn vašeg enterijera bude u trendu 2015. godine, bitno je da se dobro snalazite u kombinovanju stilova, materijala i dekorativnih formi. Dizajn enterijera u narednoj godini slavi lični pečat, vedrinu, svestranost i eco-friendly koncept.

Individualnosti i kreativnost prilikom uređenja enterijera u sledećoj godini postizaće se korišćenjem upečatljivih detalja kao i aktuelnih ideja modernog dizajna koje su navedene u nastavku teksta.

trendovi u 2015

Jedinstvo otvorenog i zatvorenog prostora

Mogućnost ‘izbacivanja napolje’ dnevnog boravka odličan je način da se životni prostor poveća. Stvorite udoban prostor, koristeći jastuke, ukrasne detalje i sveće i okupite svoje prijatelje i porodicu.

trendovi u 2015

Povratak prirodi

U 2015. godini biće dosta skrivenih bašti na zidovima prostorija, prirodom inspirisanih tapeta, kao i velikih staklenih površina u vidu prozora i vrata koja vode ka uređenim dvorištima i tremovima. Moderni nameštaj cvetnog ili bilo kog biljnog dezena jedan je od trendova u dizajnu uređenu enterijera naredne godine.

trendovi u 2015

Paleta sivih tonova

Voleli je ili ne, siva neće uskoro nestati sa palete boja koje vladaju enterijerima. Siva kao podloga, biće savršena za kombinovanje sa čitavim spektrom boja, pomoću koje će moći da se istakne mnoštvo detalja. Generalno, neutralne boje kao što su siva ali i braon, bež, pa i bela, začinjene limun zutom (Pantone 123c), svetlo zelenom, pink ili grčki plavom biće pun pogodak.

trendovi u 2015

Geometrijski motivi

Dizajn vođen geometrijom ponovo se vraća na velika vrata, tako da mogli bi ste da razmislite kako o zig-zag motivima na vašem tepihu ili istaknutom zidu dnevne sobe, tako i o podnim oblogama postavljenim u čuvenu formu, pomalo zaboravljene riblje kosti.

trendovi u 2015

Prirodne i rustične teksture

Rustično drvo i stilski pojedinačni komadi nameštaja i ove godine biće poželjni  kako u dnevnom boravku tako i u spavaćoj sobi.

Balans u jakom kontrastu crne i bele, tradicionalne teksture zajedno sa detaljima jakih boja, kao i zidovi urađeni u ombre stilu mogu biti jedan od pravaca u kom ćete odlučiti da krenete.

trendovi-2015

Budete kreativni i otvoreni za nove ideje jer u ovoj godini sve je moguće!

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *