Nameštaj i oprema

Ugaone garniture: Cene i preporuke

Da bi vam olakšali odabir ugaone garinure obišli smo par salona umesto vas. Donosimo vam deo asortimana koji možete pronaći na našem tržištu.

Odabrai smo par skupljih i par povoljnijih modela. Cene uvoznih modela, uglavnom italijanskih proizvođača se kreću od 2.000 evra pa i do 6.000 evra.

Sofe domaćih proizvođača nameštaja su nešto jeftinije i kreću se od 700 d0 1.500 evra.

Ugaona garnitura Aliant je izvedena u kvalitetnom štofu. Dužina garniture je 262 cm dok je produžetak dugačak 165 cm. Proizvode italijanskog proizvođača Ditre Italia možete pronaći u salonu Haus u Beogradu. Cena garniture Aliant  je oko 3400 evra.

Ditre Italia, Aliant

Ugaona garnitura Ines je jedan od najpovoljnijih modela italijanskog proizvođača InSofa. Njegova cena je oko 1.400 evra. Dužina garniture je 266 centimetara i može da se poruči u salonu Dezen, Beograd.

Ugaona garnitura Ines, In Sofa

Domaći poizvođač Ćimo company je na ovogodišnjem sajmu nameštaja ponudio par modela ugaonih sofi. Jedan od njih je model Tara po ceni od 70.890 dinara.

Ugaona sofa Tara

Domaća kompanija Furniture Forest je na ovogodišnjem sajmu nameštaja prikazao par zanimljivih modela ugaonih garnitura koje svojom formom i kvalitetom pariraju stranim, znatno skupljim, modelima. Cene modela se kreću od 92.400 dinara.

Dimenzije modela sa slike su 250/150 centimetara ali postoji mogućnost pravljenja po meri.

Ugaona sofa proizvođača Furniture Forest na sajmu nameštaja

Model Heaven domaće kompanije Catra u štofu možete kupiti po ceni od oko 1300 evra. Ugaona sofa može biti proizvedena po željenim dimenzijama.

Heaven sofa, proizvođača Catra

 

Pogledajte još zapisa iz sekcije Nameštaj i oprema.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *