Prezentacije

VELUX predstavlja novu generaciju prozora u Novoj Iskri

Promocija koja će biti održana u sredu, 25. juna u 18 časova u Novoj Iskri je pre svega namenjena arhitektama, građevinskim inženjerima i studentima arhitekture i građevine.

Nova generacija VELUX krovnih prozora će se prodavati u tri kategorije: Standard, Standard Plus i Premium. Ove tri kategorije obuhvataju sedam modela najpopularnijih VELUX krovnih prozora sa donjim i gornjim upravljanjem. Svih sedam modela pružaju više dnevne svetlosti zbog veće površine stakla, bolju energetsku efikasnost, optimizovan dizajn i lakšu ugradnju, po starim preporučenim cenama i u starim dimenzijama. Novi inovativni VELUX ThermoTechnology izolacioni sistem omogućava bolje izolacione performanse omogućavajući odličnu energetsku efikasnost, a sa do 10% većom površinom stakla, nova generacija VELUX krovnih prozora pruža više dnevne svetlosti i poboljšava zdravlje i komfor.

Velux_FB-cover

Prezentacija i koktel koji će biti priređeni u Dizajn inkubatoru Nova Iskra (Gavrila Principa 43) u sredu 25. juna sa početkom u 18 časova, posebno su namenjeni arhitektima i građevinskim inženjerima, kao i studentima arhitekture i građevine. Predstavnici proizvođača biće na raspolaganju za sva pitanja, a posetioce očekuju i prigodni VELUX pokloni. Ulaz je slobodan, ali se preporučuje registracija putem e-maila [email protected].

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *