Promo

Wellness kao deo vaše svakodnevnice

Poslednjih godina neosporan je porast popularnosti wellness kulture, kao i pozitivnog uticaja koji wellness centri imaju na naše telo, um i zdravlje. Ubrzan način života, preopterećenost poslom i veoma brze i nagle promene dovele su do toga da ljudi grabe svaku priliku da se opuste i zaborave na svakodnevne obaveze, kako bi očuvali svoje psiho fizičko zdravlje i uspostavili neophodan balans.

Klikom na sliku pogledajte Marconio Wellness asortiman

Marconio Whirpool and SPA kompanija bavi se izradom wellness & spa programa već skoro dve decenije. Brend je postao prepoznatljiv kako po vrhunskim materijalima koje koriste u proizvodnji, tako i po brojnim uslugama koje svojim klijentima nude, od konsaltinga do projektovanja i finansijske procene.

Klikom na sliku pogledajte Marconio infracrvene saune

Jedan od velikih projekata na kojima je kompanija radila je Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji. Hotel predstavlja jedan od najmodernijih objekata ovog tipa u našoj zemlji, čiji se wellness centar, opremljen od strane Marconio kuće, prostire na 900 m2. Po kvalitetu i dizajnu, ovaj spa centar smatra se jednim od najboljih u regionu.

Klikom na sliku pogledajte wellness centar Solaris Resort hotela

Još jedna posebna vrsta profesionalnog wellnessa koju je ova kompanija kreirala su Marconio Wellness Club apartmani, smešteni u Zemunu, koji predstavljaju najluksuznije privatne apartmane u našoj zemlji.

Klikom na sliku pogledajte MWC luksuzne apartmane

Pored profesionalnog wellnessa, Marconio se bavi izradom privatnog wellnessa za vaš dom, prema željama i potrebama klijenata. Kreiranje ovakvog tipa wellnessa izrađuje Marconio tim iskusnih profesionalaca specijalizovanih za wellness & spa, a dizajn se vrši tačno prema prostoru u kom se instalira.

Klikom na sliku ispod pogledajte Marconio hidromasažne bazene

Slane sobe, saune, hidromasažni bazeni i kade, parna kupatila i tepidarijumi, mogu biti smešteni u vašem domu u umanjenoj verziji, tako da za opuštanje i odmor, ne morate da odete dalje od svog kupatila.

Klikom na sliku pogledajte Marconio hidromasažne kade

Zbog tempa koji nam je nametnuo 21. vek, ostaje samo pitanje da li se ovakve oaze za odmor i dalje smatraju luksuzom ili su ipak postale neophodnost za očvanje umnog i fizičkog zdravlja savremenog čoveka.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *