Sun City Apartments – stan opremljen Tarkett parketom; Foto: Tarkett
Promo

100.000 kvadrata Tarkettovih parketa za prestižne projekte u Beogradu

Bojan Bulatović iz Merin Groupa objašnjava zbog čega je upravo Tarkett parket izbor ove poznate kompanije u domenu nekretnina. Pogledajte video!

Kada govorimo o izgradnji i opremanju stambenih i poslovnih prostora, kvalitet materijala i završne obrade igraju ključnu ulogu u percepciji vrednosti i estetike objekata.

Tako, na primer, kvalitetan parket osim što dodaje toplinu, eleganciju i karakter prostoru, može doprineti očuvanju vrednosti objekta tokom vremena, što može biti privlačna karakteristika za potencijalne kupce ili stanare.

Kennedy Residence

Pouzdan partner

Jedan od važnih faktora koji Tarkett izdvaja na tržištu jeste sposobnost da odgovori na specifične potrebe i zahteve klijenata, što je potvrdio i Bojan Bulatović, Head of Sales kompanije Merin Group, koja već godinama uspešno sarađuje sa Tarkettom.

„Naši stanovi su u premium i luksuznom segmentu. Kupci od nas očekuju samo najbolje i obraćaju veliku pažnju na detalje. Imajući to u vidu, primetili smo da parket igra dominantnu ulogu kada se ceni kvalitet stanova, pa na parket zaista obraćamo najveću pažnju, istakao je Bulatović.

„Saradnja sa Tarkettom traje već preko osam godina i do sada smo ugradili preko 100.000 kvadratnih metara parketa visokog kvaliteta,“ naveo je naš sagovornik.

Pogledajte ceo intervju:

Tarkettovi parketi našli su svoje mesto u prestižnim projektima, gde su se izvanredno pokazali i doprineli stvaranju jedinstvenih životnih prostora.

Tarkettovi parketi našli su svoje mesto u prestižnim projektima kao što su Kennedy Residence, Sun City, Merin Hill i Silva, gde su se izvanredno pokazali i doprineli stvaranju jedinstvenih životnih prostora.

„Ono što nas posebno čini srećnim su zadovoljna lica naših klijenata kada ih vidimo sretne u njihovim domovima, čak i dugi niz godina nakon što su se uselili,“ dodao je Bulatović.

Detalj iz stana u Merin Hillu; Foto: Tarkett

Kako kvalitetan parket „prodaje” stan?

Kvalitet parketa igra ključnu ulogu u percepciji potencijalnih kupaca stanova. Prema psihologiji potrošača, prvi utisak je često presudan, a kvalitetni parketi odmah privlače pažnju svojim izgledom, jer stvaraju osećaj luksuza i udobnosti.

Visokokvalitetni parketi iz Tarkett kolekcija, ne samo da izgledaju estetski privlačno već i pružaju osećaj trajnosti i kvaliteta. Ovo stvara snažan psihološki efekat koji uverava kupce da ulažu u vrednost koja traje, što stanove koji imaju ugrađene kvalitetne parkete čini izuzetno poželjnim.

Iz tih razloga investitori za najluksuznije komplekse, stambene i poslovne jedinice, biraju i najkvalitetniji parket.

Tarkettov parket u kondominijumu Merin Hill u Beogradu; Foto: Tarkett

Tehnička podrška na najvišem nivou

Tarkett ne samo da nudi izuzetne parkete, već pruža i kompletnu tehničku podršku koja olakšava proces od izbora do instalacije. Jedan od aspekata ove podrške je i popularni sistem “ključ u ruke”, koji investitorima omogućava da se bez brige oslone na Tarkett da vodi celokupan proces – od profesionalnog savetovanja pri izboru parketa, preko precizne instalacije, do finalnih obrada.

Ovaj pristup značajno smanjuje vremenski i logistički napor za investitore, jer im omogućava da se fokusiraju na druge aspekte svojih projekata, dok Tarkett tim brine o svim detaljima podne obloge.

Ključni razlozi ZA odabir Tarketta

Ključni razlozi za izbor Tarketta kao partnera u projektima obuhvataju: odanost održivim praksama, širok spektar dizajnerskih rešenja, vrhunsku tehničku podršku, te garanciju na dugotrajnost i pouzdanost. Sve ovo čini Tarkett idealnim izborom za sve koji traže najbolje na tržištu podnih obloga.

Zahvaljujući ovakvim partnerstvima i povećenosti kvalitetu proizvoda i usluga, Tarkett nastavlja da bude prvi izbor svojih klijenta.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *