Za otvaranje bez dodirivanja kvake
Opremanje, Promo

Bez kvake: Automatska vrata koja umanjuju opasnost od zaraze

Motorom za vrata PortaMatic može se upravljati beskontaktnim tasterima tako da dodirivanje kvake postaje izlišno.

Sa motorom PortaMatic, koji je razvio Hörmann, unutrašnja vrata se mogu automatski otvarati ili zatvarati pomoću beskontaktnog tastera postavljenog na zid, daljinskim upravljačem ali i Hörmann BiSecur aplikacijom.

Preporuke epidemiologa je da se u slučaju izbijanja zaraze, poput epidemije koronavirusa, poveća higijena i smanje kontakti. Imajući u vidu da se COVID-19 može zadržati na kontaminiranim površinama i do 9 dana, posebnu pažnju trebalo bi obratiti i na kritične površine poput kvaka na vratima. Automatizovana vrata mogu da pomogne u ovom slučaju.

PortaMatic-motor-za-vrata-2
Motor za unutrašnja vrata PortaMatic od Hörmann-a je pogodan, u zavisnosti od dimenzije vrata za sva drvena i čelična vrata i može se aktivirati uz pomoć tastera na zidu, daljinskog upravljača ili uz pomoć Hörmann BiSecur aplikacije

Koronavirus se može zadržati na površinama i do 9 dana. Izbegavanjem dodirivanja kvake umanjuje se mogućnost širenja zaraze.

Motor za vrata Portamatic omogućava da se vratima upravlja beskontaktnim tasterima tako da nije potrebno dodirivanje brave. Jednostavnim prinošenjem ruke beskontaktnom tasteru, senzor će detektovati prisustvo osobe i otvoriti ili zatvoriti vrata.

Bežičnu tehnologiju razvijenu od strane Hörmanna, možete koristiti i za aktiviranje kućnih vrata, garažnih vrata i kapije, kao i nekih kućnih aparata i svetla. Svim ovim se može upravljati preko jednog jedinog daljinskog upravljača, tastera na zidu ili Hörmann BiSecur aplikacije za pametne telefone i tablete.

Pogledajte kako rade automatska vrata bez kvake:

Motorom je moguće upravljati beskontaktnim tasterima tako da nije potrebno dodiravanje brave.

Prilikom razvijanja ovog motora posebno je važno bilo da motor za unutrašnja vrata može bez problema da se ugradi u stanove koji se izdaju. Klizna šina se nalepi na krilo vrata i po potrebi je moguće bez tragova i ostataka skinuti. Motor je priključen na konvencionalne utičnice. U novogradnji je kabel naravno moguće postaviti ispod maltera.

PortaMatic je pogodan, u zavisnosti od dimenzije vrata, za drvena i čelična vrata, a dostupan u srebrnoj ili beloj boji. Prilikom razvijanja ovog motora je posebno važno bilo da motor za unutrašnja vrata može bez problema da se ugradi i na vrata u stanovima koji se izdaju.

Pročitajte više o Hörmann BiSecur aplikacije za pametne telefone i tablete ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *