Promo

Inovativni tuš koji će uvek biti blizu vas

Proizvodi grupacije Zucchetti Kos konačno se mogu nabaviti i u Srbiji zahvaljujući firmi Ceramix Project, a među njima je i prepoznatljivi tuš Closer kojeg je dizajnirao Diego Grandi.

Ukoliko želite da u svojoj tuš kabini imate dizajnerski komad kupatilske galanterije, koji je pritom i ergonomski oblikovan, ne tražite dalje! Tuš Closer kojeg pravi italijanska fabrika Zucchetti je sjajno osmišljen proizvod koji zahvaljujući zglobovima i kontrategu može da se postavi na koju god visinu želite.

zucchetti-closer-03

Cela struktura tuša, sastavljena od tri zgloba, dozvoljava slobodno pomeranje i rotaciju u svim pravcima.

 

Closer je dizajniran tako da svojim izgledom podseća na lampu. Tuš kao abažur, nosači u crnoj završnici i cilindričan kontrateg vizuelno su skladni i pritom osmišljeni da se lako mogu konfigurisati spram potreba korisnika. Cela struktura, sastavljena od tri zgloba, dozvoljava slobodno pomeranje i rotaciju u svim pravcima tako da tuš može da zauzme bilo koji položaj.

zucchetti-closer-01

Vanvremenska slavina

Od prepoznatljivih proizvoda renomirane kompanije Zuccheti izdvojili bismo i Isystick. Ovo je jedna od najpopularnijih slavina na svetu koja svojim minimalističkim dizajnom i besprekornom izradom (100% Made in Italy) kupatilu obezbeđuje avantgardni izgled, a korisnicima jednostavnost i sigurnost u korišćenju.

zucchetti-closer-04

Jednostavna i elegantna: Isystick je jedna od najpopularnijih slavina na svetu.

 

U seriji Isystick, koju su dizajnirali Matteo Thun i Antonio Rodriguez, mogu se pronaći svi proizvodi potrebni za opremanje jednog kupatila: od slavine, preko konzolne slavine za samostojeće kade pa sve do ruže tuša.

isystick-kos

Kade zvane želja

Kos, iz grupacije Zucchetti Kos, u svom portfoliju ima sanitarije koje će svojim dizajnerskim oblicima biti centralna tačka u svakom kupatilu ili kućnoj SPA oazi. Inovativan pristup dizajniranju, korišćenje najkvalitetnijih materijala i jednostavnost instaliranja, glavni su aduti proizvoda italijanske kompanije Kos.

kos-italijanske-kade

Kade iz kompanije Kos osvajaju poglede svojim sjajnim dizajnerskim rešenjima.

 

Dizajnerske kade iz Kosa svakako su najzanimljiviji segment iz njihove ponude. Predstavljamo vam nekoliko karakterističnih modela uz napomenu da je njihov ceo asortiman sa sajta dostupan i u Srbiji.

kos-kaos-collection

Kos Kaos Collection

 

kos-muse

Kos Muse

 

kos-morphing-vasca

Kos Morphing Vasca

Proizvodi grupacije Zucchetti Kos dostupni su i u Srbiji zahvaljujući firmi Ceramix Project iz Novog Sada. (Kosovska 24, Novi Sad, 063-516-001, 021-66-11-211).

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *