Aktuelno, Softver

BiSecur: Otvarajte vrata pomoću pametnog telefona

Od sada je moguće da pomoću aplikacije na pametnim telefonima ili tabletima otključavate i zaključavate vrata.

Sa Hörmann BiSecur mrežnim prolazom možete jednostavno da upravljate motorima garažnih vrata i kapija, kućnim vratima kao i drugim električnim uređajima sa ugrađenim Hörmann radio prijemnicima.

Pomoću aplikacije, koja se besplatno preuzima na servisima App Store ili Google Play, bez obzira gde se nalazite, možete da proverite da li su vam vrata zaključana i kuća bezbedna.

To možete da radite i preko bežične mreže kada ste kod kuće, ali i kada ste na putu pošto registrujete vaš mrežni prolaz i mobilni uređaj na za to posebno namenjenom sajtu. Sa BiSecur aplikacijom imate u svako doba precizan pregled šta je sa vašom imovinom.

Imate mogućnost i da kombinujte više pojedinačnih funkcija u jedan scenario. Na taj način možete npr. jednim pritiskom na taster da otvorite ili zatvorite istovremeno garažna vrata i kapiju, da upravljate vašim kućnim vratima zajedno sa spoljašnjim osvetljenjem ili da podesite istovremeno poziciju vrata za ventilaciju u garaži.

Možete i da odredite ko sve može da koristi ovu mogućnost. Dok ste na odmoru vaš komšija, na primer, može da otvori kapiju i obiđe vam dvorište, ali ne može da uđe u kuću.

Centralna upravljačka jedinica za motore i bežične predajnike omogućava rukovanje do 10 korisnika, a ukupno svaki od korisnika može sprovesti do 16 funkcija.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *