Antigradnja

A gde je terasa?

Primeri Antigradnje na ulicama naših gradova primetni su na svakom koraku. Jedan neugledan primer nedavno je uslikao kolega Goran Aničić u Novom Sadu.

U ulici Kraljevića Marka nikla je zgrada koja naizgled ima i terasu. Ima li je zaista? Sudeći po ogradi ona bi tu svakako trebala biti međutim, ispalo je da terasa nije napravljena ali je ograda, za svaki slučaj, postavljena. Nikad se ne zna da li će nekom pasti na pamet da izađe na terasu kroz prozor!

Da li je investitor planirao terasu pa odustao od takve ideje ili mu je možda od prethodnog posla ostala ograda pa je rešio da je iskoristi na ovom objektu – to nikada nećemo znati. Sada imamo samo fasadu koja je najmanju ruku smešna.

 

Kako se vama čini ovo rešenje?

 

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

2 komentara

  1. Aleksandar

    investitor je shvatio duh srpskog naroda i potrebu za zastakljivanjem terase koju svako uradi kako ko stigne i ume zavisno od mogućnosti što izgleda još gore od ovog „rešenja“ koje je izveo.

  2. Marija Pantelic

    Na ovoj terasi postoji postolje za saksije iz kojih treba da raste neko sareno cvece, sto inace izgleda prelepo kada se uradi kako treba. Osim toga nema muke oko zastakljivanja terase.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *