Aktuelno, Kuće slavnih

Anđelina Džoli i Bred Pit renoviraju dvorac

Čuvenom holivudskom paru više nisu dovoljni samo luksuzni apartmani i raskošne kuće. Njima sada treba dvorac pa su rešili da se usele u jedan koji će prethodno urediti po svojoj meri.

Dvorac Chateau Miraval u Brignolesu u Francuskoj kupili su još 2008. godine za 35 miliona dolara a sada je došlo vreme za njegovo renoviranje.

Pošto spomenik spada u spomenike kulture, intervencije na fasadi nisu dozvoljne ali će ona svakako biti osvežena. Skele su već postavljene a materijal dovučen. Bred Pit redovno posećuje gradilište i nadzire radove.

Dvorac ima čak 35 soba, bazen, privatni vinograd, jezero kao i pripadajuću šumu. Međutim, to nije dovoljno. Nakon intervencije, dvorac će biti obogaćen masažnim kadama, saunama a pored nove sporske dvorane i vinskog podruma biće tu i moto-staza. Da bi sigurnost bila zagarantovana, planirana je gradnja nadzornog centra sa kamerama i alarmima.

U okviru dvorca nalazi se kapela ko je takođe predmet renoviranja, a mediji spekuliše da bi se slavni holivudski par ovde mogao venčati. Holivudske zvezde su uverene da će  njihovo šestoro dece ovde biti srećno i sigurno a oni dovoljno odvojeni od očiju paparaca.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *