Aktuelno

Belgrade Plaza: Novi ekskluzivni centar za šoping

Plaza Centers je specijalizovana kompanija sa velikim iskustvom u razvoju, vođenju i izdavanju u zakup šoping i zabavnih centara širom cele centralne i istočne Evrope. Jedan takav centar pravi se i u srcu Beograda u ulici Kneza Miloša 90-92.

Belgrade Plaza će se sastojati od luksuznog hotela sa pet zvezdica koji će sadržati najmoderniji konferencijski centar, deluks spa, restorana na vrhu sa idiličnim pogledom na Beograd od 360 stepeni, šoping centra sa isključivo ekskluzivnim brendovima iz sveta mode i od modernog poslovnog tornja. Samo nekoliko stotina metara od kapije koja povezuje Evropu i Bliski istok, Belgrade Plaza je takođe smeštena tako da ima na lak pristup Novom Beogradu, centru grada i skretnici ka većini beogradskih opština. Ovaj deo grada je pružio dom i stranim ambasadama, vladi Srbije i Ministarstvu finansija, kao i gradskom sajmu i budućoj glavnoj železničkoj stanici. Dobitna kombinacija arhitektonskog stila, enterijera sa stilom i idealne lokacije čini Belgrade Plazu Draguljem Beograda.

Belgrade Plaza zaposliće preko 3.000 radnika a investicija gradnje će preći 45 miliona evra. Ovakav projekat je izuzetno važan ne samo za Beograd već i celu Srbiju.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

2 komentara

  1. Nix

    Pored usca i delte samo mi treba jos ovo!

  2. Igor

    S.e.r.e. mi se od investicija u Beogradu koje nisu vazne samo a Beograd vec i za cewlu Srbiju… Aha, Dragan iz Vladicinog Hana ce zivoti bolje, a mozda ce i posao dobiti u okviru Belgrade Plaze!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *