Promo

Ideja za crno-belu kuhinju sa spuštenim elastičnim plafonom

Ako želite da postignete efektan izgled kuhinje, razmislite o elastičnim plafonima kojim se dobijaju idealno ravne i jednoobrazne površina.

Crno-bele kuhinje su uvek u trendu! Crna boja kuhinji daje preko potreban vizuelni kontast i stvara ekskluzivan izgled. S druge strane, bele površine frontova kuhinjskih elemenata izgledaju moderno, a pritom se i lako održavaju.

Na sledećem primeru pokazaćemo vam kako izgleda efektna crno-bela kuhinja u kojoj je sav nameštaj beo, a plafon je urađen kao elastična površina sa pozadinskim osvetljenjem.

Crni elastični plafon

U ovom primeru, primenjen je elastični plafon „Forma Crna-Lak“ koji je u savršenom kontastu sa belim kuhinjskim frontovima. Pored toga, elastični plafon je dobar je može da izdrži poplave od nesavesnog komšije iznad vas a takođe, zauvek je rešen problem buđi i plesni u sanitarnim prostorijama.

Elastični plafoni prave se od veoma čvrste PVC folije, koja se specijalnim postupkom navlači na pripremljenu konstrukciju rama. Struktura se potom postavlja na bazni plafon, ili po obodu prostora gde se planira montaža. Kao rezultat, dobija se idealno ravna i jednoobrazna plafonska površina.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *