Aktuelno

Šta treba znati o predstojećem Sajmu građevinarstva u Beogradu

Portal Gradnja.rs medijski je partner 43. Međunarodnog sajma građevinarstva koji će se održati od 19. do 23. aprila 2017. u Beogradu.

U šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma nastupiće preko 550 izlagača iz 30 zemalja, odnosno svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima.

Svi oni predstaviće svoju produkciju kroz sve segmente građevinske delatnosti: projektovanje, visokogradnju, niskogradnju, građevinske mašine, uređaje, materijale i alate, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.

43. Međunarodni sajam građevinarstva, održaće se od 19. do 23. aprila 2017. godine na Beogradskom sajmu.

 

Izlagački program obuhvata i inženjering, rekonstrukciju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, najmoderniju građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu, mašine i uređaje za industriju građevinskih materijala, najnovije materijale, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte.

Zlatna grana srpske privrede

Građevinarstvo i arhitektura neprolazne su vrednosti svakog istorijskog trenutka i večiti izazov za usavršavanje i pomeranje granica. Građevinska industrija jedan je od glavnih pokretača privrede Srbije a upravo razvoj ove privredne grane nameće i diktira razvoj i usavršavanje građevinskih materijala. Zbog toga je moto ovogodišnjeg sajma: „Zlatna grana srpske privrede“.

Sajam kamena: Stoneexpo Serbia

U okviru Sajma građevinarstva u Hali 2A održaće se i najveći međunarodni sajam u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije. Mesto susreta profesionalaca u industriji kamena iz Srbije, i više od 20 zemalja regiona i sveta, STONEEXPO SERBIA okuplja arhitekte, dizajnere, predstavnike sektora građevine, urbanizma, državne i privatne investitore iz Srbije i zemalja regiona. Među stalnim izlagačima su vodeće domaće i međunarodne kompanije koje se bave istraživanjem, eksploatacijom i preradom kamena, proizvodnjom mašina, alata i opreme za eksploataciju, preradu, zaštitu i restauraciju kamena.

Ulaznice i parking

Radno vreme sajma je od 10 do 19h, osim 23. aprila kada će raditi do 17 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, dok je cena parkinga po sata 100 dinara.

Izdvojeno iz programa

SREDA 19. APRIL

11.00h – Svečano otvaranje sajma

11.55h – Otvaranje Stoneexpo

17.00h – Otvaranje izložbe „Dani arhitekture – Beograd budućnosti“

ČETVRTAK 20. APRIL

11.00h – Dan Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije

15.45h – Energetska efikasnost i klasterizacija (prof. dr Zoltan Zavargo, Predsednik ENEF klastera)

PETAK 21. APRIL

10.30h – Primena kompjuterskih programa u građevinarstvu

11.00h – Predavanja „Kamen u arhitekturi i umetnosti“

10.00 – 15.00h Udruženje inženjera i tehničara Srbije

Medijsko pokrivanje

Portal Gradnja.rs medijski je partner 43. Međunarodnog sajma građevinarstva tako da ćete kod nas moći da čitate i gledate sve najvažnije detalje sa ove građevinske smotre. Ostanite sa nama!

Povezano: Video reportaža sa Sajma građevinarstva 2016.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *