Izdvojeno, Sajmovi, Video

Video-raport sa Sajma građevinarstva 2016. u Beogradu

Od povoljnih montažnih kuća, preko štedljivih geotermalnih pumpi pa sve do prozora koje ugrađuje Google. Na Sajmu ima svega a ovo je naš izbor za vas!

Portal Gradnja.rs posetio je Sajam građevinarstva SEEBBE u Beogradu i snimio najzanimljivije novitete koje vas donosimo u ovom YouTube snimku.

U šest minuta stalo je puno zanimljivog materijala koje morate da pogledate a mi vas i ovom prilikom pozivamo da kliknete se pretplatite na našu YouTube kanal kako ne biste propustili naš sledeći video.

Šta možete videti u video-reportaži

Zavirili smo za početak u montažnu kuću koju pravi Domtera iz Ivanjice koja košta 15.000 evra, odnosno, 25.000 evra sa placem u Beogradu. Pročitajte više o ovoj montažnoj kući

Montažna kuća s placem u Beogradu za 25.000 evra

Geberit je sa svojim novim On The Road konceptom predstavio svoje prve pisoare koji mogu čak ispirati i bez vode što je zgodno za javne objekte. Pročitajte više o Geberitovim novitetima sa sajma

Geberit započeo proizvodnju sistema za pisoare

Kompanija Sola na sajmu je predstavila pametne libele koji su osvojile ovogodišnju Red Dot Award.

Projekat Moje potkrovlje se takođe predstavio na sajmu simpatičnim štandom na kojem smo mogli videti kako se može skockati jedno potkrovlje i kako rade inovativni Velux krovni prozori. Iskoristili smo i priliku da se fotografišemo s timom:

Jedan od lepših štandova na sajmu bio je onaj italijanske kompanije Ambrovit. Međutim, posetioci baš i nisu bili rasploženi da gledaju šrafove i eksere…

Renomirana kompanija Rehau predstavila je svoje vrhunske geotermalne pumpe. Na štandu smo mogli videti površinske kao i dubinske sisteme u kojima se sonde postavljaju na dubinu i do 400 metara.

Austrijska kompanija Variotherm predstavila je zanimljiv sistem podnog grejanja za suvu gradnju. Ploča koja zamenjuje košuljicu debela je svega 20mm što je idealno za rekonstrukcije i podove gde nema mesta za klasično podno grejanje.

Schiedel je nastupio sa inoks i klasičnim zidanim dimnjacima. Proverite zašto su ovi sistemi otporni na kiseli kondezat.

Arhitektama će se svideti što je Gorenje predstavio bojlere pravougaone forme kao i moderne sudopere i mikro umivaonike. Pročitajte više o novim proizvodima iz Gorenja

Sajam 2016: Gorenje predstavio mikro umivaonik

OSB ploče su potpuno osvojile dizajnere enterijera širom sveta a možda će ovaj materijal početi da se više koristi kod nas jer kompanija Swiss Krono otvara fabriku OSB ploča u susednoj Mađarskoj.

Light Systems Design predstavio je Furninovine sofe kao i njihovu široku ponudu dizajnerske rasvete: Flos, Artemide, Foscarini, Light Years, Slamp… Definitivno jedan od najsimpatičnijih štandova na sajmu!

LSD-stand-1
Dobro dizajniran štand novosadske firme Light Systems Design

Na štandu Alumila dominirala su staklena vrata od 4,5 metra koja nemaju stub na uglu. Pročitajte više o Alumilovom nastupu na sajmu

Rekord na sajmu: Impresivna vrata visine 4,5 metara

Roma Company predstavila je piši-briši boju za zidove pod imenom Smarter Surfaces. Pogledajte u video-reportaži kako ona radi.

Pogledajte sve članke sa Sajma građevinarstva u Beogradu.

Izdvojene firme iz Adresara:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Ratko

    Pametan predlog za iskorišćenje prostora iznad parkinga 🙂

Ostavite odgovor

Obavezna polja *